CELEBRITIES

Η Αντέλ μετακομίζει για τις συναυλίες της στην Ευρώπη και τώρα είναι η ευκαιρία μας


JTeam

1 Φεβρουαρίου 2024

Η Αντέλ μετακομίζει για τις συναυλίες της στην Ευρώπη και τώρα είναι η ευκαιρία μας
IG @adele
Μετά τις φαντασμαγορικές συναυλίες της στο Λας Βέγκας, σειρά έχει η Ευρώπη

Οι συναυλίες της Αντέλ στο Λας Βέγκας ολοκληρώνονται τον Ιούνιο μετά από τεράστια επιτυχία και σύμφωνα με την ανακοίνωση της τραγουδίστριας σειρά παίρνει η Ευρώπη. Η Αντέλ έγραψε την δική της ιστορία στο Λας Βέγκας με εκατομμύρια κόσμο να δίνουν το παρών στις συναυλίες της, ανάμεσα τους και πλήθος celebrities.

Από το καλοκαίρι του 2024 όμως, όλα αλλάζουν και η ίδια μετακομίζει στο Μόναχο για να συνεχίσει εκεί τις εμφανίσεις της στις 2, 3 και 9 και 10 Αυγούστου. Να σημειωθεί πως η τελευταία συναυλία της Αντέλ στην Ευρώπη, πραγματοποιήθηκε το 2016. Για τις αναμενόμενες συναυλίες της στο Μόναχο, έχει δημιουργηθεί μια ειδική αρένα, η Munich Messe, ειδική γι' αυτές τις παραστάσεις, με υπαίθριο χώρο χωρητικότητας 80.000 ατόμων.


Μέσω Instagram, η Adele ανέφερε: «Λοιπόν πριν από λίγους μήνες έλαβα ένα τηλεφώνημα για μια καλοκαιρινή σειρά παραστάσεων. Ήμουν ικανοποιημένη με τις παραστάσεις μου στο Χάιντ Παρκ του Λονδίνου και το Λας Βέγκας, επομένως δεν είχα άλλα σχέδια. Ωστόσο, ήμουν πολύ περίεργη να μην αφεθώ σε αυτήν την ιδέα – ένα μοναδικό, ειδικά σχεδιασμένο pop up στάδιο γύρω από όποια εμφάνιση θέλω να κάνω;

»Ωχ!; Στη μέση της Ευρώπης; Στο Μόναχο; Αυτό είναι λίγο αυθαίρετο, αλλά εξακολουθεί να είναι υπέροχο! Αμέσως μετά το Euro; Εμπρός Αγγλία! Με τους Ολυμπιακούς Αγώνες δίπλα; Και κάποιοι από τους αγαπημένους μου καλλιτέχνες να εμφανίζονται ήδη σε σόου (εκεί κοντά); Γιατί ...ΝΑΙ!! Δεν έχω εμφανιστεί στην Ευρώπη από το 2016!

»Δεν μπορούσα να σκεφτώ έναν πιο υπέροχο τρόπο για να περάσω το καλοκαίρι μου και να τελειώσω αυτή την όμορφη φάση της ζωής και της καριέρας μου με εμφανίσεις πιο κοντά στην πατρίδα κατά τη διάρκεια ενός τόσο συναρπαστικού καλοκαιριού» έγραψε η Adele στην ανάρτησή της.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.