CELEBRITIES

Η Τζέιμι Λι Κέρτις γιορτάζει 25 χρόνια νηφαλιότητας: «Μια μέρα τη φορά, 9.125 από αυτές»


Μάγκυ Πετροπούλου

4 Φεβρουαρίου 2024

Η Τζέιμι Λι Κέρτις γιορτάζει 25 χρόνια νηφαλιότητας: «Μια μέρα τη φορά, 9.125 από αυτές»
Instagram
Η φωτογραφία και το μήνυμα που ανέβασε στα social media

Η αγαπημένη ηθοποιός, Τζέιμι Λι Κέρτις, η οποία μας έχει χαρίσει πολλές υπέροχες ερμηνευτικές στιγμές στις σκοτεινές αίθουσες, μόλις γιόρτασε με ένα σημαντικό ορόσημο στο ταξίδι της νηφαλιότητάς της και φυσικά γεμάτη υπερηφάνεια θέλησε να το μοιραστεί με όλους.

«25 χρόνια καθαρή και νηφάλια», έγραψε σε ανάρτησή της στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram, συνοδεύοντάς της με μια ασπρόμαυρη φωτογραφία της που κρατάε μια ασημένια μάρκα με τα αρχικά της και τις λέξεις «Twenty Five» -δηλαδή 25.

Και κατόπιν πρόσθεσε: «Μια μέρα τη φορά. 9.125 από αυτές».

Στη συνέχεια, η Τζέιμι Λι Κέρτις υπογράμμισε: «Αυτό που υπάρχει μέσα, όπως τραγουδούσε ο παλιός μου φίλος Άνταμ, είναι μια αίσθηση ηρεμίας, γαλήνης, σκοπού και η μεγαλύτερη αίσθηση ότι δεν είμαι μόνη. Ότι πολλοί άλλοι μοιράζονται την ίδια ασθένεια και την ίδια λύση».

Τέλος, η ίδια δεν παρέλειψε να πει και δυο λόγια αγάπης και τρυφερότητας σε όσους «παλεύουν με τον εθισμό και τη ντροπή», τονίζοντας: «Υπάρχουν κι άλλοι εδώ έξω που νοιάζονται».

Δες την ανάρτηση της Τζέιμι Λι Κέρτις:

Η ηθοποιός έχει μιλήσει και στο παρελθόν για τις καταχρήσεις που έχει κάνει, χωρίς καμία διάθεση να κρυφτεί ή να σκεφτεί πως θα αμαυρώσει την εικόνα της.

Συγκεκριμένα για τα οπιοειδή, αποκαλύπτοντας στο Variety το 2019 ότι για πρώτη φορά εθίστηκε αφού υποβλήθηκε σε μια πλαστική επέμβαση ρουτίνας για να αφαιρέσει το πρήξιμο από τα μάτια της.

«Μου έδωσαν Vicodin ως παυσίπονο για κάτι που δεν ήταν πραγματικά επώδυνο», είχε σχολιάσει.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.