CELEBRITIES

Το στιγμιότυπo της Βικτόρια Μπέκαμ με την Νίκολα Πελτζ που βάζει τέλος στην κόντρα τους


Μάγκυ Πετροπούλου

4 Φεβρουαρίου 2024

Το στιγμιότυπo της Βικτόρια Μπέκαμ με την Νίκολα Πελτζ που βάζει τέλος στην κόντρα τους
Instagram
Φαίνεται πως οι σχέσεις μεταξύ πεθεράς και νύφης αποκαταστάθηκαν

Πολλά έχουν γραφτεί κατά καιρούς για την κόντρα που υπάρχει ανάμεσα στη Βικτόρια Μπέκαμ και την Νίκολα Πελτζ -πεθερά και νύφη δηλαδή- από τον γάμο της με τον Μπρούκλιν και μετά.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα που έχουν έρθει στο φως από πηγές που είναι κοντά τους, το κλίμα μεταξύ τους είναι ψυχρό και οι σχέσεις τους μηδαμηνές.

Αυτές όμως φαίνεται πως πια έχουν αποκατασταθεί και η όποια κακή ανάμνηση ανήκει πια στο παρελθόν.

Γιατί το λέω αυτό; Γιατί μετά από αρκετό καιρό έχουμε ένα κοινό στιγμιότυπό τους -ναι, είναι αυτό που βλέπεις- που ανέβηκε στα social media και στο οποίο ποζάρουν αγκαλιασμένες στους φωτογράφους.

Η αιτία που τους έφερε και πάλι κοντά

Ο λόγος στάθηκε η πρεμιέρα της ταινίας, «Lola», της Νικόλα Πελτζ, η οποία δεν ανέλαβε μόνο τον πρωταγωνιστικό ρόλο αλλά και τη σκηνοθεσία.

Και από αυτήν δεν θα μπορούσε να λείπει η οικογένεια Μπέκαμ και κυρίως η Βικτόρια, που επίλεξε για την περίσταση αυτή ένα σκουρόχρωμο tuxedo και η Νικόλα ένα total white σύνολο με παντελόνι και τοπ -και τα δύο με την υπογραφή του brand, Victoria Beckham.

Πως ξεκίνησε η κόντρα τους

Οι φήμες φούντωσαν κατά τη διάρκεια του γάμου, αφού η Νικόλα επένδυσε σε ένα νυφικό Valentino και δεν... καταδέχτηκε να φορέσει μια δημιουργία της πεθεράς της.

Επίσης πηγές ανέφεραν ότι οι Μπέκαμ ήταν πολύ δυσαρεστημένοι στη δεξίωση που ακολούθησε, μια και οι γονείς της Νικόλα τους απέκλεισαν από το νυφικό τραπέζι.

Στα συν το γεγονός ότι η Βικτόρια της στέρησε τον πρώτο χορό με τον σύζυγό της, προτιμώντας να λικνιστεί η ίδια με τον γιο της, σε τραγούδι του Μαρκ Άντονι.

Τέλος, τόσο η ίδια, όσο και ο Ντέιβιντ δεν της έκαναν ποτέ like σε δημοσιεύσεις της. Ακόμα και σε μια κοινή φωτογράφιση με τον Μπρούκλιν για ένα περιοδικό, αν και είχαν ανεβάσει στα social τους τη φωτογραφία τους, προτίμησαν να κάνουν μόνο τον γιο τους mention, αγνοώντας επιδεικτικά τη νύφη τους.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.