CELEBRITIES

32χρονη σκηνοθέτησε το θάνατό της από καρκίνο της μήτρας για να πείσει τις γυναίκες να κάνουν εξετάσεις


JTeam

4 Φεβρουαρίου 2024

32χρονη σκηνοθέτησε το θάνατό της από καρκίνο της μήτρας για να πείσει τις γυναίκες να κάνουν εξετάσεις
Instagram
«Είναι ακραίο το ξέρω. Αλλά ξαφνικά όλοι μιλάμε για τον καρκίνο της μήτρας, έτσι δεν είναι; Είμαι περήφανη για ό,τι κατέφεραν τα νέα του θανάτου μου», δήλωσε μεταξύ άλλων.

Απίστευτες αντιδράσεις έχει προκαλέσει στην Ινδία η κίνηση του 32χρονου μοντέλου και ηθοποιού, Πούναμ Πάντεϊ να ανακοινώσει μέσω συνεργατών της στα social media τον θάνατό της, με απώτερο στόχο και σκοπό να ανοίξει τη συζήτηση για τον καρκίνο της μήτρας.

Έτσι άρχισαν όλα

Οι συνεργάτες της, μέσω ανάρτησης στο Instagram ανακοίνωσαν στους followers της το εξής: «Το σημερινό πρωινό είναι δύσκολο για εμάς. Με μεγάλη μας λύπη σας ενημερώνουμε ότι χάσαμε την αγαπημένη μας Πούναμ λόγω καρκίνου της μήτρας».

Κατόπιν οι ίδιοι σχολίασαν πως: «Πολέμησε γενναία την ασθένεια αλλά δυστυχώς κατέληξε», προσθέτοντας: «Την επείγουσα ανάγκη να υπάρξει εγρήγορση και προληπτικά μέτρα για ασθένειες όπως ο καρκίνος της μήτρας».

Ο σκηνοθετημένος θάνατός της

Λίγες ώρες αργότερα, ανάμεσα σε εκαντοντάδες μηνύματα από followers που εξέφραζαν τη λύπη και τη στενοχώρια τους, η 32χρονη εμφανίστηκε με μια σειρά βίντεο στο Instagram για να πει ότι είναι ζωντανή και να εξηγήσει την κίνησή της αυτή.

«Ναι, σκηνοθέτησα τον θάνατό μου. Είναι ακραίο το ξέρω. Αλλά ξαφνικά όλοι μιλάμε για τον καρκίνο της μήτρας, έτσι δεν είναι; Είμαι περήφανη για ό,τι κατέφεραν τα νέα του θανάτου μου. Αντίθετα με άλλες μορφές καρκίνου, αυτός της μήτρας μπορεί να προληφθεί. Το κλειδί είναι στο εμβόλιο HPV και στα έγκαιρα διαγνωστικά τεστ», ήταν μερικά από όλα όσα είπε.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.