CELEBRITIES

Η Τρέισι Τσάπμαν ξανά στην κορυφή μετά την εμφάνιση της στα φετινά Grammy - Στη νο1 θέση το «Fast Car»


Τόνια Τζάφερη

7 Φεβρουαρίου 2024

Η Τρέισι Τσάπμαν ξανά στην κορυφή μετά την εμφάνιση της στα φετινά Grammy - Στη νο1 θέση το «Fast Car»
IG @recordingacademy
Μια νέα γενιά μαθαίνει να αισθάνεται μαζί με την Τρέισι Τσάπμαν και μια παλιά, ξαναζεί τα νιάτα της

Από την πρώτη στιγμή που είδα τα φετινά Grammys, μια είναι η εικόνα που κράτησα πιο έντονα από κάθε άλλη της βραδιάς. Πέρα από την εμφάνιση-έκπληξη της Σελίν Ντιόν και πέρα από τα ρεκόρ της Τέιλορ Σουίφτ, τα φετινά Grammys για μένα ξεχώρισαν χάρη στην θριαμβευτική επανεμφάνιση της Τρέισι Τσάπμαν.


Η Τσάπμαν έκανε την επιτυχία της το 1988, πριν καν γεννηθούν οι αστέρες που βραβεύτηκαν, όπως η Σουίφτ και η Σάιρους. Και μέχρι και σήμερα παραμένει διαχρονική, με έναν τρόπο που λίγοι ερμηνευτές μπορούν να σε αγγίξουν συναισθηματικά. Το τραγούδι της «Fast Car» εδώ και 35 χρόνια παραμένει αξεπέραστο με πολλούς ακόμη ερμηνευτές να δίνουν την δική τους εκδοχή -μόνο που καμία δεν αγγίζει αυτήν της Τρέισι.

Πρόσφατα συνεργάστηκε με τον ανερχόμενο τραγουδιστή της country Λουκ Κόμπς, και έδωσαν μια νέα απόδοση στο κομμάτι της, στρέφοντας ξανά το ενδιαφέρον στο πολυαγαπημένο «Fast car». Η συνεργασία αυτή, την οποία είδαμε live και στα φετινά Grammys, χάρισε στην Τσάπμαν μια ακόμη διάκριση. Έγινε η πρώτη μαύρη μουσικός που κέρδισε το τραγούδι της χρονιάς στα Country Music Awards για αυτή τη νέα απόδοση του διαχρονικού της κομματιού.

Jenny.Gr
IG @recordingacademy

Το τραγούδι είχε αποσπάσει και βραβείο Grammy το 1989. Από την βραδιά των Grammys, η θρυλική Τσάπμαν βλέπει μια νέα γενιά να αγγίζει και να επαναφέρει τα κομμάτια της, και μια παλιά γενιά να ξαναζεί μοναδικά συναισθήματα μαζί της. Τις τελευταίες ημέρες, το «Fast Car» έχει εκτοξευθεί στην #1 θέση στο iTunes στις ΗΠΑ και κάτι μας λέει πως θα παραμείνει εκεί, για πολύ καιρό ακόμη.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.