CELEBRITIES

O Μαρκ Ράφαλο απέκτησε αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας στο Χόλιγουντ


JTeam

9 Φεβρουαρίου 2024

O Μαρκ Ράφαλο απέκτησε αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας στο Χόλιγουντ
Getty Images
O Μαρκ Ράφαλο απέκτησε το δικό του αστέρι και το γιόρτασε όπως άξιζε

Είναι γεγονός. Ο Μαρκ Ράφαλο απέκτησε το δικό του αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας στο Χόλιγουντ. Ο διάσημος και βραβευμένος τέσσερις φορές με Όσκαρ ηθοποιός, έφτασε στη Λεωφόρο της Δόξας το μεσημέρι της Πέμπτης, μαζί με τη σύζυγό του και τα δύο από τα τρία τους παιδιά, καθώς και με φίλους όπως ο Μπάρι Κίογκαν και η Τζένιφερ Γκάρνερ.

Η Τζένιφερ Γκάρνερ συγκίνησε τον ηθοποιό, λέγοντας, μεταξύ άλλων, ότι η «η δουλειά σου στο "Poor Things" αξίζει όλα τα βραβεία». Από την πλευρά του, ο Μαρκ Ράφαλο σε ομιλία του αναφέρθηκε στα παιδιά και στη γυναίκα του. «Μου μάθατε τόσο πολλά στο να είμαι γονιός, άντρας, ηθοποιός, αυτό είναι το δικό σας αστέρι, με τρόπους που θα σας πάρει κάποιο χρόνο για να καταλάβετε». Στη συνέχεια, αστειεύτηκε και τους ευχαρίστησε που «με αφήνουν να φεύγω και να φέρνω στο σπίτι αυτούς τους τρελούς ανθρώπους όλα αυτά τα χρόνια».

Σε φωτογραφίες που ανέβασε ο Μαρκ Ράφαλο στο Instagram, ευχαρίστησε και όλους τους ανθρώπους που τον τίμησαν. Στη λεζάντα της ανάρτησής του έγραψε: «Σας ευχαριστώ, σας ευχαριστώ, σας ευχαριστώ. Αυτό το αστέρι δεν είναι μόνο δικό μου, αλλά και όλων, όσοι υπήρξαν μέρος της ζωής μου».

Σε άλλες φωτογραφίες που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο, ο ηθοποιός φαίνεται να διασκεδάζει και να απολαμβάνει αυτή την ξεχωριστή ημέρα για εκείνον. Σε κάποιες είναι ξαπλωμένος στη Λεωφόρο της Δόξας και δείχνει το αστέρι του, ενώ σε άλλες ανταλλάσσει φιλιά με τη σύζυγό του, Σανράιζ Κούγκνεϊ.

Υπενθυμίζεται ότι μετά τη Χρυσή Σφαίρα στο «Poor Things» ακόμα ένας ηθοποιός από την ταινία έλαβε αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας. Ο λόγος για τον Γουίλεμ Νταφόε, ο οποίος το απόγευμα της Δευτέρας 8 Ιανουαρίου έλαβε το πρώτο αστέρι της χρονιάς.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.