CELEBRITIES

Ο Κρίστοφερ Νόλαν έχει εμμονή με τις ταινίες «Fast & Furious» και δεν ντρέπεται για αυτό


JTeam

9 Φεβρουαρίου 2024

Ο Κρίστοφερ Νόλαν έχει εμμονή με τις ταινίες «Fast & Furious» και δεν ντρέπεται για αυτό
Shutterstock
Ο Κρίστοφερ Νόλαν θέλει πού και πού να βλέπει πιο χαλαρές ταινίες

Ο Κρίστοφερ Νόλαν είναι μεγάλος φαν των ταινιών «Fast & Furious» και με κάθε ευκαιρία μας το υπενθυμίζει. Πριν μερικά χρόνια, ο σκηνοθέτης, μιλώντας στο podcast «Happy Sad Confused» εξέφρασε την αγάπη του για τις ταινίες. Τώρα, καλεσμένος στο «The Late Show with Stephen Colbert», ο Κρίστοφερ Νόλαν έμεινε έκπληκτος όταν έμαθε ότι ο οικοδεσπότης της εκπομπής, Στίβεν Κόλμπερτ, δεν ενθουσιάζεται όσο με εκείνον για το franchise.

«Δεν έχω καμία ενοχή που είμαι θαυμαστής του "Fast & Furious", είπε ο Νόλαν στη συνέντευξή του, όταν ο Στίβεν Κόλμπερτ είπε ότι δεν έχει δει καμία ταινία από το 2001, όταν ξεκίνησαν. «Δεν έχεις δει ποτέ κανένα από αυτά; Βλέπω συνέχεια αυτές τις ταινίες. Τις λατρεύω. Μένω έκπληκτος που δεν έχεις δει καμία από αυτές. Μόνο οι πιο πρόσφατες είναι που έχουν συγκεκριμένη πλοκή και μυθολογία. Θα σου έλεγα να ξεκινούσες από το "Tokyo Drift" και μετά, γιατί είναι σαν αυτοτελείς ταινίες», συμπλήρωσε.

Στη συνέχεια, ο σκηνοθέτης αναφέρθηκε και στο γεγονός ότι πολλές φορές ο κόσμος δεν καταλαβαίνει τις ταινίες του. «Εάν αισθάνεσαι την ταινία μου, τότε την καταλαβαίνεις», είπε ο Νόλαν. «Νιώθω ότι οι άνθρωποι που έχουν βιώσει απογοητεύσεις με τις αφηγήσεις μου στο παρελθόν είναι γιατί μερικές φορές χάνουν ελαφρώς το νόημα. Δεν πρόκειται για ένα παζλ που πρέπει να ξετυλίξει κάποιος, αλλά για μια εμπειρία που πρέπει να ζήσει κατά προτίμηση σε μια κινηματογραφική αίθουσα, αλλά και στο σπίτι».

Σε πρόσφατη συνέντευξή του στο περιοδικό Time, ο Κρίστοφερ Νόλαν εξήγησε, μεταξύ άλλων, γιατί προτιμάει τις μεγάλες παραγωγές και ταινίες. «Προτιμώ τις μεγάλες παραγωγές, καθώς γνωρίζω πόσο εύθραυστη είναι η ευκαιρία να επιστρατεύσεις τέτοιου είδους προϋπολογισμό», τόνισε.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.