CELEBRITIES

5 διάσημοι που απίστησαν, το παραδέχτηκαν και απολογήθηκαν γι' αυτό


JTeam

14 Φεβρουαρίου 2024

5 διάσημοι που απίστησαν, το παραδέχτηκαν και απολογήθηκαν γι' αυτό
Splash News
Ας μιλήσουμε για απιστίες, με αφορμή την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Αγίου Βαλεντίνου σήμερα και η διάθεση είναι ήδη στο κόκκινο. Εκδηλώσεις αγάπης, ευχές, «μηνύματα - σεντόνια», συναντήσεις, φιλιά, αγάπες, λουλούδια, dates και ένα σωρό ακόμη λέξεις μας έρχονται στο μυαλό με αφορμή τη συγκεκριμένη ημέρα. Και επειδή κάπου εδώ προσγειωνόμαστε στην πραγματικότητα, πέρα από τις ιστορίες αγάπης και τις πράξεις θαυμασμού, υπάρχουν και εκείνες οι φορές όπου οι άνθρωποι κάνουν λάθη, πληγώνουν, απιστούν και συγχωρούν -ακριβώς επειδή είναι η φύση τους τέτοια.

Όταν μάλιστα είσαι και celebrity, τότε τα πράγματα γίνονται ακόμη πιο έντονα, αφού δεν το «ζεις» μόνο εσύ και το ταίρι σου, αλλά και σχεδόν ολόκληρος ο πλανήτης. Αυτό ακριβώς συμβαίνει και με τις παρακάτω «ιστορίες αγάπης», οι οποίες έληξαν κάπως άδοξα, αλλά υπενθύμισαν την πιο «ρηχή και ανθρώπινη» πλευρά, η οποία υπάρχει και πολλές φορές πληγώνει και πληγώνεται.

  • Κρίστεν Στιούαρτ

Jenny.Gr

Θυμάστε εκείνες τις εποχές που η Κρίστεν Στιούαρτ τα είχε με τον Ρόμπερτ Πάτινσον και ήταν το πιο «ψαγμένο και προβλεπόμενο» ζευγάρι της ποπ κουλτούρας; Είμαι σίγουρη πως αυτή τη σχέση την θυμόμαστε οι περισσότεροι και έληξε κάπως απότομα, και όχι άδικα. Η ηθοποιός απαθανατίστηκε σε τρυφερές στιγμές με τον τότε (παντρεμένο) σκηνοθέτη της, Ρόμπερτ Σάντερς. Ήταν σε σχέση με τον Πάτινσον όταν κυκλοφόρησαν τα στιγμιότυπα αυτά, με την ίδια να παίρνει την ευθύνη και να απολογείται:

«Λυπάμαι βαθύτατα για τον πόνο και τη ντροπή που προκάλεσα σε όσους είναι κοντά μου και στον καθένα που επηρεάστηκε από αυτό. Αυτή η στιγμιαία απερισκεψία έβαλε σε ρίσκο το πιο σημαντικό πράγμα στη ζωή μου, τον άνθρωπο που αγαπώ και σέβομαι περισσότερο απ’ όλους, τον Ρομπ. Τον αγαπώ, και λυπάμαι τόσο πολύ», έγραψε σε δήλωσή της η ηθοποιός.

Αρκετά χρόνια μετά, η Κρίστεν μίλησε για το ατελείωτο slut shaming που δέχτηκε εκείνη την εποχή, σε σύγκριση με τον σκηνοθέτη ο οποίος ήταν παντρεμένος με δυο παιδιά. Εκείνος, αν και παντρεμένος πέρασε σχεδόν ανέγγιχτος, εκείνη αποδείχθηκε η τσούλα που ήταν σε σχέση και απάτησε. (Αθάνατη πατριαρχία).

  • Χιου Γκραντ

Jenny.Gr
SPLASH via Ideal Image

Τον έχουμε συνδέσει με ρομαντικές ταινίες και ανεπανάληπτους έρωτες. Όλα αυτά καταρρίφθηκαν μια και έξω, όταν το 1995 «έπιασαν» τον ηθοποιό στο αυτοκίνητο του με μια σεξεργάτρια. Εκείνη την εποχή ο ίδιος ήταν παντρεμένος με την Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ. Σε μια δημόσια απολογία προς την σύντροφό του, ζήτησε συγχώρεση, ωστόσο δεν έμειναν για πολύ καιρό ζευγάρι. «Χθες βράδυ έκανα κάτι εντελώς παρανοϊκό. Πλήγωσα ανθρώπους που αγαπώ και ντρόπιασα ανθρώπους με τους οποίους συνεργάζομαι. Και για τα δύο λυπάμαι πιο πολύ απ’ όσο θα μπορούσα ποτέ να πω», είχε δηλώσει τότε ο ηθοποιός. Μέχρι και σήμερα η Λιζ, τον θεωρεί οικογένεια της, αλλά μέχρι εκεί.

  • Κρις Τζένερ

Jenny.Gr
instagram

Είναι πολλά τα όσα ξέρουμε για την Κρις Τζένερ, όμως πιθανότατα δεν γνώριζες ότι χώρισε από τον Ρόμπερτ Καρντάσιαν εξαιτίας της εξωσυζυγική της σχέση. «Παντρεύτηκα πολύ νέα. Γνώρισα τον Ρόμπερτ στα 18 μου, βγαίναμε για 4 χρόνια και παντρεύτηκα στα 22 μου. Όταν ήμουν στα 30 και κάτι, έκανα μία εξωσυζυγική σχέση και αυτό που μετάνιωσα περισσότερο ήταν που διέλυσε την οικογένειά μου» είχε πει σε συνέντευξή της.

  • Τρίσταν Τόμσον

Jenny.Gr

Μιλώντας για Καρντάσιανς, πάμε να δούμε τον Τρίσταν Τόμσον με τον οποίο υπήρξε η Κλόϊ Καρντάσιαν παντρεμένη. Οι φορές που τα παπαρατσικά φλας τον φωτογράφησαν με άλλες σχέσεις ήταν πολλές. Το καλοκαίρι του 2022 μάλιστα, ενώ η Κλόϊ ετοιμαζόταν να αποκτήσει το δεύτερο παιδί μαζί του, εκείνος κυκλοφορούσε μια νέα συνοδό στην Μύκονο. Όλα αυτά μέχρι που εξομολογήθηκε δημόσια πως απέκτησε και άλλο παιδί, με άλλη σύντροφο. «Αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη των πράξεών μου», είχε πει και απευθυνόμενος στην Καρντάσιαν σημείωσε: «Δεν σου αξίζει αυτό. Δεν σου αξίζει ο πονοκέφαλος και ο εξευτελισμός που σου προκάλεσα. Δεν σου αξίζει ο τρόπος που σου συμπεριφέρθηκα όλα αυτά τα χρόνια. Οι πράξεις μου δεν συνάδουν με τον τρόπο που σε βλέπω. Έχω τον απόλυτο σεβασμό για σένα. Ανεξάρτητα από το τι μπορεί να σκέφτεσαι. Και πάλι, λυπάμαι τόσο πολύ».

  • Τζουντ Λο

Jenny.Gr

Με την Σιένα Μίλερ ήταν τότε σε σχέση ο διάσημος ηθοποιός Τζουν Λο, αλλά αποφάσισε να απιστήσει με την τότε νταντά των παιδιών του. Το «σκάνδαλο» αυτό, είχε γίνει πρωτοσέλιδο σε κάθε βρετανικό -και μη- μέσο ενημέρωσης, ενώ ο ίδιος είπε:

«Μετά τα δημοσιεύματα των σημερινών εφημερίδων, θέλω απλά να πω ότι ντρέπομαι βαθιά και είμαι ταραγμένος που πλήγωσα τη Σιένα και τους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Θέλω να απολογηθώ δημοσίως στη Σιένα και στις ευυπόλυπτες οικογένειές μας. Δεν υπάρχει δικαιολογία για τις πράξεις μου που μετανιώνω βαθιά και σας ζητώ να σεβαστείτε την ιδιωτικότητά μας σε αυτή την πολύ δύσκολη στιγμή», έγραψε σε ανακοίνωσή ο ηθοποιός.

Τι εννοούσαν και τι όχι από τις απολογίες τους, οι παραπάνω celebrities, κανείς δεν μπορεί να το ξέρει. Αξίζει όμως να ερωτευτείς, να εμπιστευτείς και να πάρεις το ρίσκο για την αγάπη. Αρκεί να ξέρεις πως μπορείς να τα καταφέρεις και να σταθείς ξανά «στα πόδια σου», όπως και αν εξελιχθεί η σχέση.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.