CELEBRITIES

Η Άννα Γουίντουρ μας «λέει» ποιο θα είναι το χρώμα του επόμενου χειμώνα


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

22 Φεβρουαρίου 2024

Η Άννα Γουίντουρ μας «λέει» ποιο θα είναι το χρώμα του επόμενου χειμώνα
SPLASH via Ideal Image
Η Άννα Γουίντουρ πήγε στο show της Alberta Ferretti και φόρεσε το χρώμα της επόμενης χρονιάς

Η Άννα Γουίντουρ, η Σιδηρά Κυρία της μόδας και Dame -βεβαίως βεβαίως- εμφανίστηκε να βγαίνει από το ξενοδοχείο της στο Μιλάνο και να κατευθύνεται στο show της Alberta Ferretti με εμφανώς καλή διάθεση και -όπως πάντα- εξαιρετικό στιλ.

Jenny.Gr
SPLASH via Ideal Image

Η Άννα Γουίντουρ επέλεξε να φορέσει ένα σύνολο στις αποχρώσεις του πράσινου, ένα χρώμα που έχουμε δει ήδη αρκετά στις συλλογές για τον επόμενο χειμώνα. Μήπως θα είναι το χρώμα της επόμενης χρονιάς; Το δερμάτινο πράσινο παλτό της μας τράβηξε την προσοχή και δεν θα είναι ψέμα να πούμε πως το φανταστήκαμε στη δική μας γκαρνταρόμπα. Το παλτό συνδυάστηκε με ένα maxi φόρεμα με polo γιακά και ζώνη στη μέση στο χρώμα της ελιάς, ενώ ένα τσόκερ με χάντρες και κεχριμπαρένια κρύσταλλα έδινε λάμψη στο look. Φυσικά και οι μπότες της ήταν στο αγαπημένο της snakeskin print σε καφέ αποχρώσεις και το μικρό της clutch ήταν επίσης snakeskin. Το αξεσουάρ που έχει συνυφαστεί με την Άννα Γουίντουρ -τα μαύρα γυαλιά ηλίου- και το κούρεμα, προφανώς και ήταν εκεί, διότι μερικά πράγματα καλό είναι να μη τα πειράζεις αν έχουν πετύχει.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.