CELEBRITIES

Χίλαρι Σουάνκ: «Μόλις η μητέρα μου χώρισε από τον πατέρα μου, ζούσαμε μέσα στο αυτοκίνητο»


JTeam

22 Φεβρουαρίου 2024

Χίλαρι Σουάνκ: «Μόλις η μητέρα μου χώρισε από τον πατέρα μου, ζούσαμε μέσα στο αυτοκίνητο»
Splash News
Η διάσημη ηθοποιός μίλησε στην Wall Street Journal για τα εφηβικά της χρόνια

Είναι μια ακόμη περίπτωση celebrity που παρά τις δύσκολες συνθήκες κατάφερε να βρει το δρόμο της και να πετύχει στον κόσμο της υποκριτικής. Τα εφηβικά χρόνια της Χίλαρι Σουάνκ δεν προϊδέαζαν σε καμία περίπτωση την πολυτελή και επιτυχημένη ζωή που θα ακολουθούσε.

Στην συνέντευξη που έδωσε, η Σουάνκ θέλησε να τονίσει την προσπάθειά της να κυνηγήσει το όνειρό της στην υποκριτική και να παρακινήσει τους θαυμαστές της να μην τα παρατούν:

«Η μητέρα μου είχε χωρίσει πρόσφατα από τον πατέρα μου, οπότε κατεβήκαμε με το αυτοκίνητο στο Λος Άντζελες από το Μπέλιγχαμ. Στο Λος Άντζελες, εγώ και η μητέρα μου αρχικά ζούσαμε σε ήσυχους δρόμους, μέσα στο αυτοκίνητο», είπε. «Όταν δεν κοιμόμασταν στο αυτοκίνητο, μέναμε στο σπίτι ενός νέου φίλου που ήταν στην ηλικία μου, του οποίου η οικογένεια είχε μόλις μετακομίσει και προσπαθούσε να πουλήσει το σπίτι του. Κοιμόμασταν σε ένα φουσκωτό στρώμα», πρόσθεσε η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός.

Η Χίλαρι Σουάνκ πρόσθεσε ότι λίγο καιρό αργότερα η μητέρα της βρήκε νέα δουλειά, ως γραμματέας και με τα πρώτα τους χρήματα ενοικίασαν ένα δωμάτιο. Εκείνη την περίοδο άρχισε να παίρνει μέρος σε οντισιόν και να γίνεται σιγά - σιγά μέρος του χώρου του θεάματος.

Jenny.Gr
SPLASH via Ideal Image


«Ξεκίνησα μόνο από την τηλεόραση, αλλά δεν με ένοιαζε. Ήμουν ενθουσιασμένη που ζούσα το όνειρό μου», είπε. Η Σουάνκ μέσα στις δυσκολίες της, ήταν τυχερή αφού συμφώνησε να την αναλάβει η Bonnie Liedtke, η οποία είχε ανακαλύψει και τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.