CELEBRITIES

Ζεντάγια: Το vintage Givenchy look με το «κρυμμένο» μήνυμα στη Σεούλ


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

23 Φεβρουαρίου 2024

Ζεντάγια: Το vintage Givenchy look με το «κρυμμένο» μήνυμα στη Σεούλ
GETTY IMAGES
Η Ζεντάγια έκλεψε για ακόμα μια φορά τα φλας από το υπόλοιπο cast

Η Ζεντάγια έμεινε πιστή για ακόμα μια φορά στο φουτουριστικό ενδυματολογικό κώδικα που έχει θεσπίσει μαζί με τον στιλίστα της για το press tour της νέας της ταινίας Dune: Part Two. Αυτή τη φορά στη Σεούλ, στη Νότια Κορέα, για την πρεμιέρα η διάσημη ηθοποιός επέλεξε ένα look με «κρυμμένο» μηνύμα.

Η Ζεντάγια λοιπόν φόρεσε ένα deux-pieces από τη fw'99 συλλογή του Alexander McQueen για τον οίκο μόδας Givenchy σε γκρι χρώμα με κόκκινες λεπτομέρειες, οι οποίες έμοιαζαν με τσιπάκι υπολογιστή. Το σακάκι ήταν γραμμικό και ζιβάγκο, ενώ η φούστα pencil μέχρι το γόνατο. Η ηθοποιός συνδύασε το σύνολο με μαύρες γόβες Christian Louboutin με κρυστάλλους στη σόλα, μαύρο διάφανο καλσόν και κρίκους.

Το «κρυμμένο» μυστικό το αποκάλυψε ο στιλίστας της σε μια ανάρτησή του στο Instagram, δείχνοντας πως αυτό το look λάμπει στο σκοτάδι. Ναι, καλά άκουσες, ο Alexander McQueen ακόμα και από το 1999 ήταν τόσο μπροστά από την εποχή του. Το κόκκινο χρώμα που λάμπει στο σύνολο είναι το «κρυμμένο» μήνυμα, εφόσον το είδος που ανήκει η Ζεντάγια στην ταινία καταναλώνει το πολυπόθητο μπαχαρικό του σύμπαντος σε μεγάλες ποσότητες και αυτό το μπαχαρικό είναι λαμπερό κόκκινο.

Jenny.Gr
Vogue

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.