CELEBRITIES

Victoria Beckham: Fashion show με διαδηλωτές, φιλί στον Ντέιβιντ και την ίδια με πατερίτσες


JTeam

2 Μαρτίου 2024

Paris Fashion Week, Η Victoria Beckham με πατερίτσες στο fashion show της
© Getty Images/ Victor Virgile
Στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού, όπως φαίνεται, δεν βαριέσαι ποτέ

Παρά το σπασμένο της πόδι (για το οποίο δήλωσε απλά "παραπάτησα" όταν το ράγισε στο γυμναστήριο), η Victoria Beckham έλαμπε στην παρουσίαση της νέας της συλλογής, στα πλαίσια της Εβδομάδας Μόδας του Παρισιού. Βέβαια, το χαμόγελό της δεν πήγαζε μόνο από την επιτυχία της νέας της συλλογής αλλά και από το γεγονός ότι περιστοιχιζόταν από την οικογένειά της.

Στην πρώτη σειρά, ανάμεσα σε άλλους celebrities -λίγο πιο δίπλα καθόταν η Άννα Γουίντουρ- βρισκόντουσαν ο σύζυγός της Ντέιβιντ Μπέκαμ, οι γιοι της Μπρούκλιν και Κρουζ, η νύφη της Νικόλα και η κόρη της Χάρπερ.

Κάπου ανάμεσα σε ψηλά πλεκτά ζιβάγκο με logo zips, balloon φορέματα, κοστούμια με έντονους ώμους και ασύμμετρα τελειώματα, εμφανίστηκαν και διαδηλωτές της Peta που ανέβηκαν στην πασαρέλα κρατώντας μικρές πινακίδες που έγραφαν «Viva Vegan Leather» (Ζήτω το οικολογικό δέρμα), γεγονός που δεν φαίνεται, όμως, να πτόησε ούτε τη Victoria ούτε τους παρευρισκόμενους.

Paris Fashion Week, Victoria Beckham fashion show και διαδηλωτές της Peta
Paris Fashion Week, Victoria Beckham fashion show και διαδηλωτές της Peta © Getty Images/ Victor Virgile

Για την ακρίβεια, όχι μόνο ολοκλήρωσε το σόου, βγήκε και περπάτησε όλη την πασαρέλα με τις πατερίτσες, σταματώντας στο ενδιάμεσο για να δώσει ένα φιλί στον αγαπημένο της Ντέιβιντ -στιγμιότυπο που προφανώς και σήμερα κάνει το γύρο του διαδικτύου με hashtag #couplegoals.

Όσον αφορά τη συλλογή της καθεαυτή και όχι τα πέριξ συμβάντα του σόου, πρόκειται για μια πολύ κομψή συλλογή με γήινες αποχρώσεις και προσεγμένες λεπτομέρειες που φανερώνει, όμως, ότι η Victoria πειραματίστηκε με νέα υλικά και σχέδια.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.