CELEBRITIES

Πενέλοπε Κρουζ και Μπραντ Πιτ πρωταγωνιστούν σε ταινία μικρού μήκους για τον οίκο Chanel


JTeam

6 Μαρτίου 2024

Πενέλοπε Κρουζ και Μπραντ Πιτ πρωταγωνιστούν σε ταινία μικρού μήκους για τον οίκο Chanel
IG @chanelofficial
Η Πενέλοπε Κρουζ και ο Μπραντ Πιτ αναπαρήγαγαν σκηνές από την ταινία του 1966 «Ένας άνδρας και μια γυναίκα»

Με έναν διαφορετικό τρόπο άνοιξε φέτος, στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού, το show του οίκου Chanel και το catwalk Fall/Winter 2024/2025. Δύο από τους πιο επιτυχημένους σταρ του Χόλιγουντ, η Πενέλοπε Κρουζ και ο Μπραντ Πιτ, εξέπληξαν το κοινό πρωταγωνιστώντας σε ένα μικρό φιλμ, με το οποίο ξεκίνησε το show. Οι βραβευμένοι με Όσκαρ ηθοποιοί, «ενώθηκαν» σε αυτή τη μίνι ταινία, η οποία και αποτελεί ένα φόρο τιμής γαλλικό θέρετρο Deauville, γνωστό ως το πρώτο μέρος όπου άνοιξε μπουτίκ η Coco Chanel, πίσω το 1912.

Πενέλοπε Κρουζ και Μπραντ Πιτ, λοιπόν, συνεργάστηκαν στο μικρό φιλμ (σε σκηνοθεσία Inez & Vinoodh) και αναπαρήγαγαν σκηνές – με νέες πινελιές, από την ταινία του 1966 «Ένας άνδρας και μια γυναίκα», του Κλοντ Λελούς. Οι δύο σταρ του Χόλιγουντ, εμφανίζονται στους ρόλους που έπαιξαν παλιότερα η Ανούκ Αϊμέ και ο Ζαν Λουί Τρεντινιάν. Ουσιαστικά, το φιλμ επικεντρώνεται σε μια πολύ καθοριστική σκηνή της αρχικής ταινίας, όπου οι δύο πρωταγωνιστές κάθονται ο ένας απέναντι στον άλλο στο εστιατόριο ενός ξενοδοχείου στο Deauville. Ωστόσο, στη νέα εκδοχή, οι ρόλοι των δύο πρωταγωνιστών αντιστρέφονται σε σχέση με το πρωτότυπο. Το μοντέλο, Ριάν βαν Ρόμπεϊ, που υποδύεται τη σερβιτόρα, έρχεται να πάρει την παραγγελία τους, την οποία η Πενέλοπε Κρουζ ρωτά αν υπάρχουν διαθέσιμα δωμάτια.

Η Πενέλοπε Κρουζ παρευρέθηκε και στην επίδειξη μόδας του οίκου, ωστόσο Μπραντ Πιτ δεν εμφανίστηκε. Μιλώντας – μετά το show, για την πρώτη συνεργασία της με τον ηθοποιό, η Πενέλοπε Κρουζ, σημείωσε σε συνέντευξή της: «Η φωτογράφιση με τη Chanel διήρκεσε δύο ημέρες και περάσαμε υπέροχα. Όλοι ευχηθήκαμε να ήταν εδώ σήμερα. Αλλά δουλεύει σε μια ταινία την οποία - παρεμπιπτόντως - κάνει με τον σύζυγό μου. Πέρασα όμως υπέροχα δουλεύοντας με τον Μπραντ».

Η Πενέλοπε χαρακτήρισε την πρεμιέρα της μικρού μήκους ταινίας ως «μια τόσο όμορφη στιγμή» και μοιράστηκε τις σκέψεις της σχετικά με την ερμηνεία των πρωταγωνιστών της αρχικής ταινίας, καθώς και την εμπειρία της από τη συνεργασία της με τους σκηνοθέτες Inez & Vinoodh.«Νομίζω ότι έκαναν κάτι απίστευτο. Το "Ένας άντρας και μια γυναίκα" είναι μια από τις αγαπημένες μου ταινίες και ο Κλοντ Λελούς είναι ένας από τους αγαπημένους μου σκηνοθέτες. Και η Ανούκ Αϊμέ ήταν πάντα μια από τις αγαπημένες μου ηθοποιούς. Και είναι τόσο όμορφη, τόσο fashion icon», πρόσθεσε.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.