CELEBRITIES

Oscars 2024: Ο Τζον Σίνα εμφανίστηκε ολόγυμνος στη σκηνή – Ο λόγος


JTeam

11 Μαρτίου 2024

Oscars 2024: Ο Τζον Σίνα εμφανίστηκε ολόγυμνος στη σκηνή – Ο λόγος
Getty Images
Ο ηθοποιός, εμφανίστηκε γυμνός – κρύβοντας τα επίμαχα σημεία με την κάρτα υποψηφιοτήτων

Ναι, σε γενικές γραμμές η 96η Τελετή Απονομής των Βραβείων Όσκαρ κύλησε ομαλά. Σε γενικές γραμμές, όμως, γιατί σε ειδικές γραμμές, οι μικρές εκπλήξεις δεν έλειψαν. Σε τι αναφερόμαστε; Μα φυσικά στην ολόγυμνη εμφάνιση του Τζον Σίνα επί σκηνής.

Ο ηθοποιός, εμφανίστηκε γυμνός – κρύβοντας τα επίμαχα σημεία με την κάρτα υποψηφιοτήτων, στη σκηνή του Dolby Theatre, για να παρουσιάσει το βραβείο καλύτερων κοστουμιών. Στην αρχή, φάνηκε δειλά-δειλά στη σκηνή, συζητώντας με τον παρουσιαστή για την εμφάνισή του. Ο Τζίμι Κίμελ, ρώτησε το κοινό: «Μπορείτε να φανταστείτε τι θα συνέβαινε σήμερα αν ένας γυμνός άνδρας έτρεχε πάνω στη σκηνή; Δεν θα ήταν τρελό;».

«Άλλαξα γνώμη, δεν θέλω να κάνουμε το σκετς», είπε αμέσως ο Τζον Σίνα. «Δεν νιώθω καλά με όλο αυτό. Είναι μια βραδιά που χαρακτηρίζεται από κομψότητα και θα ντροπιαστώ αν κάνω ένα τόσο κακόγουστο αστείο», συμπλήρωσε. Ο παρουσιαστής προσπάθησε να τον μεταπείσει, τονίζοντας πως ήταν αστείο για να του απαντήσει ο Σίνα: «Το ανδρικό σώμα δεν είναι αστείο!». Τελικά, ο Σίνα προχώρησε προς το μικρόφωνο έχοντας ως μοναδική κάλυψη στο επίμαχο σημείο την κάρτα των υποψηφιοτήτων. Αφού «έπαιξε» το βίντεο των υποψηφιότήτων, οι ενδυματολόγοι της παραγωγής έντυσαν γρήγορα τον σταρ του WWE.

Γιατί εμφανίστηκε γυμνός ο Τζον Σίνα;

Το σκηνοθετημένο αυτό νούμερο, ήταν μια αναφορά- σύνδεση με μία στιγμή που έχει «γραφτεί» στην ιστορία των Όσκαρ, το 1974, όταν πίσω από τον Ντέιβιντ Νίβεν, εμφανίστηκε ένας γυμνός άντρας στη σκηνή. Ήταν ο ακτιβιστής και φωτογράφος, Ρόμπερτ Οπέλ, ο οποίος έτρεξε γυμνός στη σκηνή, διακόπτοντας την 46η τελετή απονομής των Όσκαρ. Ο παρουσιαστής, όταν κατάλαβε πως ο γυμνός Οπέλ πέρασε από το πλάνο, είπε: «Είναι εντυπωσιακό το γεγονός ότι ο μοναδικός τρόπος να κάνει κάποιον να γελάσει είναι να γδυθεί και να δείξει τις μικρές ατέλειές του».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.