CELEBRITIES

Κρίστοφερ Νόλαν: Τι ετοιμάζει ο σκηνοθέτης, μετά το οσκαρικό «Oppenheimer»; 


JTeam

13 Μαρτίου 2024

Κρίστοφερ Νόλαν: Τι ετοιμάζει ο σκηνοθέτης, μετά το οσκαρικό «Oppenheimer»; 
SPLASH via Ideal Image
Οι πρώτες πληροφορίες για την επόμενη ταινία του Κρίστοφερ Νόλαν

Μετά τον θρίαμβο του «Oppeheimer» στα φετινά Όσκαρ και την κατάκτηση επτά αγαλματιδίων, πλέον ο κινηματογραφικός κόσμος αναρωτιέται ποιο θα είναι το επόμενο βήμα του σκηνοθέτη, Κρίστοφερ Νόλαν. Και σύμφωνα με τις πληροφορίες, ήδη φαίνεται πως ετοιμάζει τη νέα του ταινία.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του «Variety», υπάρχουν αναφορές ότι η επόμενη ταινία του σκηνοθέτη θα είναι ένα ριμέικ μια παλιάς τηλεοπτικής σειράς μυστηρίου του 1960, το «The Prisoner», την οποία δημιούργησε ο Πάτρικ Μακ Γκούαν. Αυτή την ταινία, ο Νόλαν θέλει να την κάνει ριμέικ ήδη από το 2009, ωστόσο εκείνη τη χρονιά το AMC κυκλοφόρησε τη μίνι σειρά έξι επεισοδίων ριμέικ βερσιόν του «The Prisoner» με πρωταγωνιστή τον Τζιμ Καβίτσελ, μαζί με τους Ίαν ΜακΚέλεν και Ρουθ Γουίλσον.

Οι νέες πληροφορίες κάνουν λόγο για να ένα νέο σενάριο που θα γράψει ο Νόλαν για την ταινία, τώρα που τα Όσκαρ τελείωσαν. Ο ίδιος, ωστόσο, σε παλαιότερη συνέντευξή του έχει αναφέρει ότι επιθυμεί να εξερευνήσει λίγο περισσότερο τις ταινίες τρόμου, εάν βρει μια «σπουδαία ιδέα».

Οι απολαβές του Νόλαν μετά την επιτυχία του «Oppenheimer»

Άλλες πληροφορίες του «Variety» τονίζουν ότι τα Όσκαρ εκτόξευσαν τις απολαβές του Νόλαν, αφού το τελικό ποσό που θα λάβει φτάνει τα 100 εκατομμύρια δολάρια.

Η βιογραφική ταινία του «πατέρα» της ατομικής βόμβας έφερε πάνω από 958 εκατομμύρια δολάρια στο παγκόσμιο box office και είναι η τρίτη πιο επιτυχημένη ταινία του 2023 πίσω από τα «The Super Mario Bros. Movie» (1.36 δις) και «Barbie» ($1.43 δις).

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.