CELEBRITIES

Η Σελίν Ντιόν παλεύει με το Σύνδρομο Δύσκαμπτου Ανθρώπου και είναι «αποφασισμένη να επιστρέψει μια μέρα στη σκηνή»


Μάγκυ Πετροπούλου

17 Μαρτίου 2024

Η Σελίν Ντιόν παλεύει με το Σύνδρομο Δύσκαμπτου Ανθρώπου και είναι «αποφασισμένη να επιστρέψει μια μέρα στη σκηνή»
Instagram
Η φωτογραφία που ποζάρει ανάμεσα στους γιους της και το μήνυμά της για την υγεία της

Η Σελίν Ντιόν θέλει και ονειρεύεται να επιστρέψει στη σκηνή, το φυσικο της μέρος εδώ και δεκαετίες, παρά το Σύνδρομο Δύσκαμπτου Ανθρώπου από το οποίο πάσχει -διαγνώστηκε στα τέλη του 2022.

Αυτό έκανε σαφές με νέα ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Δες τη φωτογραφία που ανέβασε:

Η ίδια διάλεξε να την συνοδεύσει με την εξής λεζάντα: «Σήμερα ο κόσμος αναγνωρίζει τη Διεθνή Ημέρα Ενημέρωσης για το SPS. Όπως πολλοί από εσάς γνωρίζετε, το φθινόπωρο του 2022, διαγνώστηκα με το σύνδρομο Stiff Person Syndrome (SPS). Η προσπάθεια να ξεπεράσω αυτή την αυτοάνοση διαταραχή ήταν μια από τις δυσκολότερες εμπειρίες της ζωής μου, αλλά παραμένω αποφασισμένη να επιστρέψω μια μέρα στη σκηνή και να ζήσω μια, όσο το δυνατόν, πιο φυσιολογική ζωή. Είμαι βαθιά ευγνώμων για την αγάπη και την υποστήριξη από τα παιδιά μου, την οικογένειά μου, την ομάδα και όλους εσάς. Θέλω να στείλω την υποστήριξή μου σε όλους εκείνους σε όλο τον κόσμο που έχουν επηρεαστεί από το SPS. Θέλω να ξέρετε ότι μπορείτε να τα καταφέρετε. Μπορούμε να τα καταφέρουμε».

Στη φωτογραφία που βλέπεις η τραγουδίστρια ποζάρει ποζάρει ανάμεσα στους τρεις γιους της, τον 23χρονο Ρενέ Τσάρλς και τους 13χρονους Έντι και Νέλσον.


Το Σύνδρομο Δύσκαμπτου Ανθρώπου

Η Σελίν Ντιόν δημοσιοποίησε τη διάγνωσή της τον Δεκέμβριο του 2022 με τα εξής λόγια: «Έχω προβλήματα με την υγεία μου εδώ και πολύ καιρό και ήταν πολύ δύσκολο για μένα να αντιμετωπίσω αυτές τις προκλήσεις και να μιλήσω για όλα όσα περνάω».

Έκτοτε απομακρύνθηκε από τη δημοσιότητα έως τον Νοέμβριο του 2023, όπου πήγε να παρακολουθήσει έναν αγώνα χόκεϊ NHL και πρόσφατα στα βραβεία Grammy, όπου παρουσίασε το βραβείο του άλμπουμ της χρονιάς στην Taylor Swift.

Το ντοκιμαντέρ για τη διάγνωσή της

Τα όλα όσα περνάει με την υγεία της θα καταγραφούν στο ντοκιμαντέρ με τίτλο I Am: Céline Dion.

Τη σκηνοθεσία υπογράφει η υποψήφια για Όσκαρ, Ιρέν Τέιλορ και θα κυκλοφορήσει μέσα στη χρονιά από το Amazon Prime Video.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.