CELEBRITIES

Έτσι σκοπεύει να σταματήσει η Κέιτ Μίντλετον τις θεωρίες για την υγεία και το γάμο της


JTeam

17 Μαρτίου 2024

Έτσι σκοπεύει να σταματήσει η Κέιτ Μίντλετον τις θεωρίες για την υγεία και το γάμο της
Splash News
Η κίνηση που φαίνται πως θα κάνει

Η Κέτι Μίντλετον, η αγαπημένη πριγκίπισσα της Ουαλίας, όπως ξέρεις έχει να εμφανιστεί δημόσια από τότε που υποβλήθηκε σε επέμβαση στην κοιλιακή χώρα στις 17 Ιανουαρίου.

Και όπως ήταν λογικό και επόμενο αυτό έχει οδηγήσει σε μια έντονη παραφιλολογία σχετικά με την κατάσταση της υγείας της που παραμένει έως σήμερα επτασφράγιστο μυστικό.

Τις προηγούμενες ημέρες μάλιστα η ίδια ανέλαβε την ευθύνη για την... παραποιημένη οικογενειακή φωτογραφία που κυκλοφόρησε στα social media από το Παλάτι του Κένσινγκτον, με αφορμή την Ημέρα της Μητέρας.

Αυτό μάλιστα οδήγησε και μερικά από τα διασημότερα πρακτορεία του πλανήτη να την αποσύρουν, τονίζοντας χωρίς φόβο και πάθος πως «η πηγή έχει παραποιήσει την εικόνα».

Jenny.Gr
Instagram

Τελικά τι θα γίνει; Θα βγουν στο φως λεπτομέρειες και θα μπει ένα οριστικό τέλος ή θα συνεχιστεί αυτή η ένοντη μυστικοπάθεια; Αυτό αναρωτιούνται όλοι, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως η βασιλική οικογένεια θα έπρεπε να χειρίζεται τέτοιες καταστάσεις με μεγαλύτερη διαύγεια και ειλικρίνεια.

Η Κέιτ φαίνεται πως είναι έτοιμη να αναλάβει δράση

Για όλα λοιπόν τα παραπάνω τόσο η Κέιτ Μίντλεον όσο και ο πρίγκιπας Γουίλιαμ φαίνεται πως είναι αποφασισμένοι να αντιστρέψουν το αρνητικό κλίμα, κάνοντας κάτι που θα ηρεμήσει το κοινό.

Ποιο είναι αυτό; Σύμφωνα με έναν σύμβουλό τους που μίλησε στους Sunday Times, είναι πολύ πιθανόν να δημοσιεύσουν μια νέα φωτογραφία με αφορμή τα γενέθλια του μικρού τους γιου, του πρίγκιπα Λούις, που είναι στις 23 Απριλίου.

«Εκτιμούν την αγάπη και τη στοργή του κοινού για τα παιδιά τους και γνωρίζουν ότι υπάρχει η επιθυμία του κόσμου να τα βλέπει στα γενέθλιά τους», τόνισε ο ίδιος.

Μια άλλη πηγή, είπε στο ίδιο μέσο: «Είναι όσο πιο ανοιχτοί γίνεται όταν βγαίνουν έξω και αλληλεπιδρούν με το κοινό και μπορώ να φανταστώ έναν κόσμο στον οποίο η πριγκίπισσα θα μπορούσε να συζητήσει την ανάρρωσή της στις υποχρεώσεις της. Αν επρόκειτο να το κάνει, έτσι θα το έκανε».

Μέχρι αυτή τη στιγμή πάντως, συνεχίζει η ίδια πηγή, πως δεν έχει παρθεί καμία οριστική απόφαση, αν και θα πρέπει να γίνει άμεσα.

Το μόνο σίγουρο είναι πως αυτό θα γίνει άμεσα γιατί το ζευγάρι έχει θορυβηθεί ιδιαίτερα για τις θεωρίες που κυκλοφορούν, τόσο για την υγεία της Κέιτ, όσο και για το γάμο του, αφού όπως θυμάσαι έλειπε η βέρα από το χέρι της στην φωτογραφία που είχε ανέβει.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.