CELEBRITIES

«Πολύ υπερήφανος» ο βασιλιάς Κάρολος για την Κέιτ Μίντλετον –Οι σύντομες ευχές από Χάρι και Μέγκαν


JTeam

23 Μαρτίου 2024

«Πολύ υπερήφανος» ο βασιλιάς Κάρολος για την Κέιτ Μίντλετον –Οι σύντομες ευχές από Χάρι και Μέγκαν
Shutterstock
Δες και την ανακοίνωση του Λευκού Οίκου

Η Κέιτ Μίντλετον, μετά από εβδομάδες γεμάτες θεωρίες για το τι ακριβώς συμβαίνει με την υγεία της και τι ακριβώς το προκάλεσε -κάποιες από αυτές μάλιστα αναφέρονταν και σε απιστία- βγήκε και μίλησε, θέλοντας να βάλει τα πράγματα στη σωστή τους διάσταση.

Δυστυχώς μάθαμε αυτό που οι περισσότεροι φοβόμασταν, πως δηλαδή έχει καρκίνο, μια διάγνωση που όπως ήταν λογικό και επόμενο της προκάλεσε απίστευτο σοκ.

Η ίδια δεν θέλησε να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες για την κατάστασή της και αυτό φυσικά είναι απόλυτα σεβαστό.

Στο πλευρό της φυσικά όλη η κοινή γνώμη που έσπευσαν να την αγκαλιάσουν.

Jenny.Gr
Splash News

Βασιλιάς Κάρολος: Η αντίδρασή του

Σε ανακοίνωσε που εξέδωσε το παλάτι, ο Βασιλιάς Κάρολος δηλώνει «τόσο υπερήφανος για την Κάθριν και το θάρρος να μιλήσει, όπως μίλησε».

Και κατόπιν προσθέτει ότι περαμένει: «σε στενότατη επαφή με την πολυαγαπημένη του νύφη».

Η λίτη δήλωση των Χάρι και Μέγκαν

Εντύπωση προκάλεσε η εξαιρετικά σύντομη δήλωση που έκαναν ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ.

«Ευχόμαστε υγεία και ανάρρωση για την Κέιτ και την οικογένεια και ελπίζουμε ότι θα το καταφέρουν ιδιωτικά και με γαλήνη», ήταν τα σύντομα λόγια τους.

Jenny.Gr

Η ανακοίνωση του Λευκού Οίκου

Ο Λευκός Οίκος έστειλε τις ευχές του στην Κέιτ για πλήρη ανάρρωση αφού άκουσε τα «τρομερά νέα» για τη διάγνωσή της με καρκίνο.

«Οι σκέψεις μας είναι με τη Δούκισσα του Κέιμπριτζ και τα μέλη της οικογένειάς της και τους φίλους της κατά τη διάρκεια αυτής της απίστευτα δύσκολης στιγμής», δήλωσε η εκπρόσωπος Τύπου Καρίν Ζαν-Πιερ στους δημοσιογράφους λίγο νωρίτερα.

«Της ευχόμαστε πλήρη ανάρρωση. Και νομίζω ότι είναι σημαντικό να σεβαστούμε την ιδιωτικότητά της, ειδικά αυτή τη στιγμή», πρόσθεσε.

«Ξέρω ότι θα ρωτήσετε αν ο πρόεδρος έχει μιλήσει με την ίδια ή στην οικογένεια. Μπορώ απλώς να πω ότι δεν έχουμε τίποτα να μοιραστούμε αυτή τη στιγμή, αλλά προφανώς ευχόμαστε στη Δούκισσα του Κέιμπριτζ πλήρη ανάρρωση και είμαστε απίστευτα λυπημένοι που μαθαίνουμε τα νέα».

Δες ξανά το βίντεο με όλα όσα είπε η Κέιτ Μίντλετον:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.