CELEBRITIES

Το μήνυμα συμπαράστασης της Ολίβια Μαν στην Κέιτ Μίντλετον μετά την εξομολόγηση για τον καρκίνο


JTeam

23 Μαρτίου 2024

Το μήνυμα συμπαράστασης της Ολίβια Μαν στην Κέιτ Μίντλετον μετά την εξομολόγηση για τον καρκίνο
Instagram
Δες τι έγραψε η ηθοποιός

Η Κέιτ Μίντλετον έβαλε τέλος στις θεωρίες συνωμοσίας με ένα βίντεο που ανέβηκε στα social media στο οποίο αποκάλυψε ότι έχει διαγνωστεί με καρκίνο και υποβάλλεται σε προληπτική χημειοθεραπεία.

Και όπως ήταν λογικό και επόμενο όλοι έσπευσαν να σταθούν στο πλευρό της, στέλνοντας ευχές για γρήγορη ανάρρωση.

Ανάμεσά τους και η ηθοποιός Ολίβια Μαν, η οποία λίγες ημέρες πριν δημοσιοποίησε την δική της μάχη με τον καρκίνο του μαστού.

Το σχόλιο της Ολιβια Μαν στο βίντεο της Κέιτ Μίντλετον:

«Σας ευχαριστώ που δείχνετε πώς είναι να αγωνίζεσαι με χάρη και αποφασιστικότητα για τον εαυτό σου και την οικογένειά σου. Σας εύχομαι τα καλύτερα».

Jenny.Gr
Instagram

Έτσι σχολίασε η ηθοποιός της ανάρτηση της Κέιτ Μίντλετον. , σχολίασε η Ολίβια Μαν στην ανάρτηση στο Instagram που ανακοίνωσε η Κέιτ ότι πάσχει από καρκίνο.

Η μάχη της Ολίβια Μαν με τον καρκίνο του μαστού:

Η ηθοποιός έκανε μια ανάρτηση στο προφίλ της Instagram ενημερώνοντας το κοινό ότι διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού πέρυσι και ότι έκτοτε έχει υποβληθεί σε διπλή μαστεκτομή.

«Από τη μια μέρα που ένιωθα εντελώς καλά, την επόμενη μέρα ξυπνούσα σε ένα κρεβάτι νοσοκομείου μετά από μια 10ωρη χειρουργική επέμβαση», έγραψε.

«Έχω την τάση να αφήνω τους ανθρώπους να με βλέπουν όταν έχω ενέργεια, όταν μπορώ να ντυθώ και να βγω από το σπίτι, όταν μπορώ να πάω το αγοράκι μου στο πάρκο», εξήγησε η Μαν.

Και ολοκλήρωσε ως εξής: «Κράτησα τη διάγνωση και την ανησυχία και την ανάρρωση και τα φάρμακα για τον πόνο και τις χάρτινες ρόμπες ιδιωτικά. Έπρεπε να πάρω μια ανάσα και να ξεπεράσω κάποια από τα πιο δύσκολα σημεία πριν τα μοιραστώ».

Δες την ανάρτησή της ηθοποιού:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.