CELEBRITIES

Ο λόγος που η Κέιτ Μίντλετον αποκάλυψε τον καρκίνο με ένα βίντεο και όχι με μια γραπτή ανακοίνωση


JTeam

24 Μαρτίου 2024

Ο λόγος που η Κέιτ Μίντλετον αποκάλυψε τον καρκίνο με ένα βίντεο και όχι με μια γραπτή ανακοίνωση
Shutterstock
Μια στενή της φίλη αποκαλύπτει όλο το παρασκήνιο

Η Κέιτ Μίντλετον αποφάσισε να μοιραστεί με τον κόσμο τη μάχη που δίνει με τον καρκίνο μέσα από ένα βίντεο που γρήγορα έγινε το απόλυτο viral.

Σύμφωνα με μια στενή της φίλη, η Κέιτ Μίντλετον έγραψε η ίδια τη δήλωσή της και μάλιστα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα με απώτερο στόχο και σκοπό «κατευνάσει τα κουτσομπολιά και τις εικασίες για την υγεία» που η αλήθεια είναι πως κάθε μέρα έκαναν την εμφάνισή τους.

«Δεν αφορούσε πραγματικά το δράμα των τελευταίων εβδομάδων. Ένιωθε ότι έπρεπε να το κάνει εξαιτίας αυτού που είναι. Γνωρίζει ότι είναι ένα δημόσιο πρόσωπο και έχει ευθύνες. Ήταν αυτή που έγραψε κάθε λέξη και μάλιστα το έκανε πολύ γρήγορα», τόνισε η φίλη της στους Sunday Times.

Επιθυμία της ήταν μάλιστα να μιλήσει μέσω ενός βίντεο και όχι να στείλει μια απλή ανακοίνωση καθώς αυτός ένας πιο καθησυχαστικός τρόπος να μεταδοθούν τα σοκαριστικά νέα για την υγεία της, διαλύοντας όλες τις θεωρίες συνωμοσίας, όπως την ασπιρίνη σε μια κουταλιά νερό.

Jenny.Gr
Splash by Ideal Image

Η Κέιτ και ο Ουίλιαμ είναι πολύ συγκινημένοι

Από την ώρα που ανέβηκε το βίντεο στο Διαδίκτυο μέχρι και τώρα, τόσο η πριγκίπισσα της Ουαλίας όσο και ο σύζυγός της, ο διάδοχος του βρετανικού θρόνου πρίγκιπας Ουίλιαμ, είναι «πάρα πολύ συγκινημένοι» από τα μηνύματα υποστήριξης που έχουν λάβει.

«Ο πρίγκιπας και η πριγκίπισσα είναι πάρα πολύ συγκινημένοι από τα ευγενικά μηνύματα του κόσμου στο Ηνωμένο Βασίλειο, σε όλη την Κοινοπολιτεία και σε όλον τον κόσμο, σε σχέση με το μήνυμα της Αυτής Βασιλικής Υψηλότητας», ανέφερε η φίλη της.

Και κατόπιν συμπλήρωσε: «Είναι εξαιρετικά συγκινημένοι από τη ζεστασιά και την υποστήριξη του κόσμου και είναι ευγνώμονες για την κατανόηση του αιτήματός τους για σεβασμό της ιδιωτικότητας αυτήν την περίοδο».

Δες ξανά όλα όσα είπε για τη μάχη που δίνει στο βίντεο που ακολουθεί:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.