CELEBRITIES

Κιάρα Φεράνι: Eκτός του διοικητικού συμβουλίου της Tod's


JTeam

29 Μαρτίου 2024

Κιάρα Φεράνι: Eκτός του διοικητικού συμβουλίου της Tod's
Splash by Ideal Image
Η Κιάρα Φεράνι μένει εκτός του διοικητικού συμβουλίου της Tod’s

H Κιάρα Φεράνι τέθηκε εκτός του διοικητικού συμβουλίου της Tod’s, όπως αποκαλύπτουν σχετικά έγγραφα της εταιρείας.

Η διάσημη Ιταλίδα influencer, που το τελευταίο διάστημα έχει βρεθεί στο επίκεντρο των συζητήσεων λόγω της προσωπικής ζωής της και συγκεκριμένα του χωρισμού της από τον Φέντεζ - δεν βρίσκεται στη λίστα με τα εννέα πρόσωπα που έχουν προταθεί να στελεχώνουν το διοικητικό συμβούλιο του μεγάλου brand.

Να σημειωθεί πως η Κιάρα Φεράνι εντάχθηκε στο δυναμικό της Tod’s τον Απρίλιο του 2021 και η θητεία της, όπως κι όλων των υπολοίπων μελών ολοκληρώθηκε στις 31 Δεκεμβρίου του 2023. Ο ιδιοκτήτης της εταιρείας ανακοίνωσε πως οι μέτοχοι θα αποφασίσουν τα νέα μέλη του διοικητικού συμβουλίου με ψηφοφορία που έχει οριστεί για τις 24 Απριλίου.

Jenny.Gr
Instagram/@Chiara Ferragni

Βέβαια, η Φεράνι δεν φέρει ευθύνη για την ανανέωση του διοικητικού συμβουλίου της εταιρείας και την απουσία της από τη λίστα, μιας και αυτό είθισται να αλλάζει ανά τριετία. Μπορεί το οικονομικό σκάνδαλο που έχει δει το φως της δημοσιότητας εις βάρος της Ιταλίδας influencer να μην της κόστισε τη θέση της στην Tod’s, ωστόσο πολλές είναι οι εταιρείες που της γύρισαν την πλάτη, διακόπτοντας τη συνεργασία τους μαζί της.

Η οικονομική απάτη της Κιάρα Φεράνι

Όλα ξεκίνησαν στις αρχές Ιανουαρίου, όταν είδε το φως της δημοσιότητας η απάτη της Κιάρα Φεράνι, η οποία ενώ είχε δηλώσει δημόσια ότι θα δωρίσει ένα μεγάλο χρηματικό ποσό σε νοσοκομείο για να καλύψει ιατρικές ανάγκες σε εξοπλισμό από τα έσοδα της αγοράς ενός κέικ που έφερε το σήμα της εταιρείας της, τελικά δεν κράτησε την υπόσχεσή της.

H αντιμονοπωλιακή αρχή της Ιταλίας της επέβαλε πρόστιμο για παραπλανητικούς φιλανθρωπικούς ισχυρισμούς και της επιβλήθηκε πρόστιμο 1,075 εκατ. ευρώ από την Ιταλική Επιτροπή Ανταγωνισμού. Μετά τη δημοσιοποίηση της υπόθεσης, η Κιάρα Φεράνι απολογήθηκε δημόσια, ωστόσο ήταν αργά, αφού το όνομά της είχε ήδη αμαυρωθεί.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.