CELEBRITIES

Happy Easter: Έτσι γιόρτασαν οι celebrities το καθολικό Πάσχα


JTeam

1 Απριλίου 2024

Happy Easter: Έτσι γιόρτασαν οι celebrities το καθολικό Πάσχα
Instagram @victoriabeckham
Οι celebrities γιόρτασαν το Πάσχα και μοιράστηκαν οικογενειακά στιγμιότυπα στα social media

Μπορεί στην Ελλάδα να γιορτάσουμε φέτος το Πάσχα στις 5 Μαΐου, ωστόσο στο εξωτερικό το καθολικό Πάσχα ήταν χθες (31/3) και έτσι οι stars του Χόλιγουντ έκαναν μια ανάπαυλα από τις υποχρεώσεις τους και πέρασαν αυτές τις ξεχωριστές ημέρες μαζί με τις οικογένειές τους.

Τις τελευταίες ώρες, το timeline μας στο Instagram έχει γεμίσει με πασχαλινές αναρτήσεις και εμείς δεν είχαμε παρά να τις συγκεντρώσουμε και να σου δώσουμε μια γεύση από τις διακοπές των celebrities του εξωτερικού. Άλλοι αποφάσισαν να περάσουν αυτές τις ημέρες στη θάλασσα, ενώ άλλοι στους κήπους των κατοικιών τους.

Ο Ντέβιντ και η Βικτόρια Μπέκαμ έκαναν Πάσχα οικογενειακώς ταξιδεύοντας στο Μαϊάμι. Και οι δυο δημοσίευσαν φωτογραφίες και βίντεο μαζί με τα παιδιά τους από τις θαλάσσιες βόλτες με το σκάφος, ενώ δε δίστασαν να φορέσουν και αυτιά κουνελιού.

Από την άλλη, η Γκουίνεθ Πάλτροου βρέθηκε στο Nashville μαζί με τα παιδιά της και μοιράστηκε στον λογαριασμό της στο Instagram μερικά σπάνια οικογενειακά στιγμιότυπα από τις στιγμές ξεγνοιασιάς που έζησαν. Ο Τζάστιν και η Χάιλι Μπίμπερ μπορεί να μην αποκάλυψαν σε ποιον προορισμό βρέθηκαν, ωστόσο έφτιαξαν σοκολατένια πασχαλινά αυγά με τα ονόματά τους.

Jenny.Gr
Instagram/@haileybieber
Jenny.Gr
Instagram/Hailey Rhode Baldwin Bieber

Η Τζέσικα Άλμπα ευχήθηκε στους διαδικτυακούς φίλους της «καλό Πάσχα», ποζάροντας μαζί με τα τρία παιδιά της και τον σύζυγό της, την ίδια στιγμή που η Ζιζέλ αποφάσισε να σκαρφαλώσει πάνω σε ένα δέντρο για να κρύψει τα πασχαλινά αυγά, σύμφωνα με το έθιμο.

Jenny.Gr
Instagram/ Gisele Bündchen

Όσον αφορά στην Πάρις Χίλτον επέλεξε να περάσει τις πασχαλινές διακοπές με την οικογένειά της στην Καραϊβική και δημοσίευσε μια σειρά από φωτογραφίες με τον γιο της.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.