CELEBRITIES

Πέθανε ο πατέρας της Τζένιφερ Γκάρνερ - Η συγκινητική ανάρτηση


JTeam

2 Απριλίου 2024

Πέθανε ο πατέρας της Τζένιφερ Γκάρνερ - Η συγκινητική ανάρτηση
Instagram/@jennifer.garner
Η Τζένιφερ Γκάρνερ ανακοίνωσε τον θάνατο του πατέρα της

Μια θλιβερή στιγμή έζησε η Τζένιφερ Γκάρνερ μαζί με την οικογένειά της το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου (30/3), αφού «έφυγε» από τη ζωή ο πατέρας της, Γουίλιαμ. Η ηθοποιός γνωστοποίησε την απώλεια του 85χρονου μπαμπά της μέσα από μια μακροσκελή και άκρως συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram.

Η Τζένιφερ Γκάρνερ μοιράστηκε εννιά φωτογραφίες και ένα βίντεο από ευτυχισμένες στιγμές του παρελθόντος, τα περισσότερα από τα οποία τα είδαμε για πρώτη φορά. Σε κάποια «κλικ» μπαμπάς και κόρη ποζάρουν μαζί, σε άλλα βλέπουμε σύσσωμη την οικογένεια, όπως επίσης και τον πατέρα της στα νιάτα του. Μπορεί να επρόκειτο για έναν ηλικιωμένο άνδρα - όπως επισήμανε η ηθοποιός, ωστόσο η θλίψη είναι αναπόφευκτη και μεγάλη.

Συγκινούν τα λόγια της Τζένιφερ Γκάρνερ για τον θάνατο του πατέρα της

«Ο μπαμπάς μου πέθανε ήσυχα το απόγευμα του Σαββάτου. Ήμασταν μαζί του, τραγουδώντας το Amazing Grace, καθώς μας άφηνε (τον κουβαλήσαμε απέναντι ή τον τρομάξαμε - εύλογη ερώτηση). Αν και δεν υπάρχει τραγωδία στο θάνατο ενός 85χρονου άνδρα που έζησε μια υγιή, υπέροχη ζωή, ξέρω ότι η θλίψη είναι αναπόφευκτη», έγραψε στην αρχή του κειμένου της Τζένιφερ Γκάρνερ.

Στη συνέχεια, η ηθοποιός περιέγραψε τη στάση ζωής του πατέρα της, ο οποίος ήταν πάντοτε με ένα χαμόγελο στα χείλη. «Είμαστε ευγνώμονες για την ευγενική συμπεριφορά και την ήσυχη δύναμη του μπαμπά. Για το πώς με πείραζε με ένα άτακτο χαμόγελο, και για τον τρόπο που ανακάλυψε τον ρόλο όλων. Είμαστε ευγνώμονες για το εργασιακό ήθος, την ηγεσία και την πίστη του», έγραψε.

Η Τζένιφερ Γκάρνερ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους γιατρούς που βοήθησαν τον πατέρα της και έδωσαν παράταση - για κάποιο χρονικό - διάστημα στη ζωή του. Ειδικότερα, σημείωσε: «Η φροντίδα των γιατρών επέκτεινε τη ζωή του μπαμπά και του έδωσε χρόνο να βρίσκεται στα αγαπημένα του σημεία - περιτριγυρισμένος από κόρες και εγγόνια, ζητωκραυγάζοντας για τους Aggies, καπετάνιος σε μια βάρκα και - πάνω απ' όλα - δίπλα στην επί 59 χρόνια σύζυγό του, τη μαμά μας».

Τόσο η ίδια όσο και οι αδερφές της είναι συγκλονισμένες από τον θάνατο του πατέρα τους, τον οποίο θα θυμούνται πάντα για την καλοσύνη και την αγάπη που έδειχνε προς όλους. Η ηθοποιός έκλεισε την ανάρτησή της, γράφοντας: «Υπάρχουν τόσα πολλά να πω για τον μπαμπά μου - οι αδελφές μου και εγώ δεν θα σταματήσουμε ποτέ να μιλάμε για το πόσο υπέροχος ήταν, οπότε αντέξτε μας - αλλά για σήμερα μοιράζομαι αυτές τις αναμνήσεις με την εκτίμησή μου για τον ευγενικό και λαμπρό άνθρωπο, πατέρα και παππού».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.