CELEBRITIES

Ο παραμυθένιος (και μυστικός) γάμος της Άνια Τέιλορ-Τζόι: Οι πρώτες φωτογραφίες, 2 χρόνια μετά


JTeam

3 Απριλίου 2024

Ο παραμυθένιος (και μυστικός) γάμος της Άνια Τέιλορ-Τζόι: Οι πρώτες φωτογραφίες, 2 χρόνια μετά
Η Άνια Τέιλορ-Τζόι δημοσίευσε για πρώτη φορά φωτογραφίες από τον μυστικό γάμο της

Η Άνια Τέιλορ-Τζόι και ο Μάλκολμ ΜακΡέι παντρεύτηκαν το 2022 και μόλις πριν από λίγες ώρες η διάσημη ηθοποιός δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τις πρώτες φωτογραφίες από τον γάμο τους.

Με αφορμή την επέτειό τους, η Άνια Τέιλορ-Τζόι αποφάσισε να κοινοποιήσει μερικά «κλικ» από τον μυστικό γάμο τους, δίνοντάς μας μια γεύση από αυτή την ξεχωριστή στιγμή για τη σχέση τους.

Στα τέσσερα στιγμιότυπα που περιλάμβανε η ανάρτηση, βλέπουμε, ανάμεσα σε άλλα, το Dior νυφικό με τα κεντήματα και το τεράστιο πέπλο της Άνια Τέιλορ-Τζόι, αλλά και την Κάρα Ντελεβίν να ποζάρει δίπλα στο ζευγάρι. Εντυπωσιακή και πρωτότυπη θα μπορούσαμε να πούμε ότι ήταν η γαμήλια τούρτα που επέλεξαν να φτιάξουν, αφού ήταν σε σχήμα ανθρώπινης καρδιάς.

Jenny.Gr
Splash by Ideal Image

Το μυστήριο πραγματοποιήθηκε στη Νέα Ορλεάνη σε στενό κύκλο και μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, όπως ακριβώς επιθυμούσε το ζευγάρι. Ωστόσο, το 2023 η Άνια Τέιλορ-Τζόι και ο Μάλκολμ ΜακΡέι διοργάνωσαν μια πιο επίσημη τελετή με 150 καλεσμένους στη Βενετία, ώστε να γιορτάσουν με αγαπημένα τους πρόσωπα τον γάμο τους. Τότε, πολλοί θεώρησαν πως το ζευγάρι παντρεύτηκε για πρώτη φορά, αλλά όχι. Ο γάμος τους έγινε την πρώτη ημέρα του Απρίλη του 2022.

«Πριν από δύο χρόνια, Πρωταπριλιά, παντρεύτηκα κρυφά τον καλύτερό μου φίλο στη Νέα Ορλεάνη. Η μαγεία εκείνης της ημέρας είναι ριζωμένη σε κάθε κύτταρο της ύπαρξής μου, για πάντα. Ευτυχισμένη δεύτερη (πρώτη) επέτειο αγάπη μου. Είσαι ο καλύτερος. ΥΓ: Ναι, στην τελευταία φωτογραφία είναι η τούρτα σε σχήμα καρδιάς. Ναι, είμαι ο βρικόλακας Λεστάτ», έγραψε στην ανάρτησή της.

Σε συνέντευξή της στη Vogue τον Μάρτιο του 2022, ηθοποιός είχε αναφερθεί στη σχέση της με τον πλέον σύζυγό της, λέγοντας: «Επιτέλους βρήκα κάποιον που μπορώ να είμαι ευτυχισμένη μαζί του, ενώ καθόμαστε και διαβάζουμε στη σιωπή. Νιώθουμε 80 χρονών και συγχρόνως 7 και αυτό λειτουργεί καλά. Οι καθημερινές δραστηριότητές μας είναι γεμάτες χαρά. Διασκεδάζω ακόμα κι όταν πηγαίνουμε στο βενζινάδικο και βάζουμε βενζίνη στο αυτοκίνητο».


Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.