CELEBRITIES

Η Lizzo τελικά δεν εγκαταλείπει τη μουσική βιομηχανία - Την αρνητική ενέργεια εγκαταλείπει


JTeam

3 Απριλίου 2024

Η Lizzo τελικά δεν εγκαταλείπει τη μουσική βιομηχανία - Την αρνητική ενέργεια εγκαταλείπει
Splash by Ideal Image
Η Lizzo συνεχίζει την καριέρα της στη μουσική και σταματά να επηρεάζεται από την αρνητική ενέργεια

Η Lizzo μας έχει μπερδέψει τις τελευταίες ημέρες, αφού από τη μία ανακοινώνει ότι βάζει τελεία στην καριέρα της στο τραγούδι και από την άλλη υποστηρίζει ότι δεν παρατάει τη μουσική βιομηχανία, αλλά την αρνητική ενέργεια των ανθρώπων που υπάρχουν σε αυτή.

Μόλις μερικά εικοσιτετράωρα πριν, η Lizzo προέβη σε μια ανάρτηση, γράφοντας πως λέγονται ψέματα εις βάρος του ονόματός της και ο μοναδικός λόγος που συμβαίνει αυτό είναι για να πάρουν δόξα και προβολή οι συγκεκριμένοι άνθρωποι.

Αυτή η ανακοίνωση καθόλου τυχαία δεν ήταν, αφού η τραγουδίστρια κατηγορήθηκε από τις χορεύτριες της ομάδας της για σεξουαλική παρενόχληση, γεγονός που δυσφήμισε το όνομά της και προκάλεσε αντιδράσεις. Οι τρεις χορεύτριες υποστήριξαν πως έκαναν εξευτελιστικά πράγματα απλά και μόνο για να ικανοποιηθεί η Lizzo.

«Έρχομαι συνεχώς αντιμέτωπη με ψέματα που λέγονται για μένα για να πάρουν δόξα και προβολές. Ο χαρακτήρας μου διαλύεται από ανθρώπους που δεν με ξέρουν και δεν σέβονται το όνομά μου. Δεν υπέγραψα για αυτά τα χάλια. Παραιτούμαι», είχε γράψει, μεταξύ άλλων, η Lizzo στη δημοσίευσή της.

Jenny.Gr
Splash News

Η Lizzo «τα μαζεύει» τώρα: «Δεν πρόκειται να παρατήσω τη μουσική»

Μετά από μια δεύτερη σκέψη, η τραγουδίστρια προσπάθησε να το «μαζέψει», αναφέροντας πως δεν εγκαταλείπει την καριέρα της στη μουσική, αλλά την αρνητική ενέργεια. Δημοσιεύοντας ένα βίντεο στο Instagram, η Lizzo ξεκαθάρισε πως η ενασχόλησή της με τη μουσική την κάνει χαρούμενη και έτσι δεν θα σταματήσει να τραγουδάει.

«Ήθελα να κάνω αυτό το βίντεο γιατί απλά πρέπει να διευκρινίσω ότι όταν λέω “τα παράτησα”, εννοώ ότι σταμάτησα να δίνω προσοχή σε οποιαδήποτε αρνητική ενέργεια», εξήγησε η Lizzo στους διαδικτυακούς φίλους της.

Στη συνέχεια, αποκάλυψε πως συνεχίζει κανονικά την καλλιτεχνική πορεία της: «Αυτό που δεν πρόκειται να παρατήσω είναι η χαρά της ζωής μου, που είναι να ασχολούμαι με τη μουσική και να συνδέομαι με τους ανθρώπους. Και ξέρω ότι δεν είμαι η μόνη. Σε καμία περίπτωση δεν είμαι το μόνο άτομο που βιώνει αυτή την αρνητική ενέργεια που είναι πιο δυνατή από τη θετική».

«Αν μπορώ απλώς να δώσω σε ένα άτομο την έμπνευση ή το κίνητρο να υπερασπιστεί τον εαυτό του και να μην αφήσει τους ανθρώπους με αρνητική ενέργεια και αρνητικά σχόλια να κερδίσουν, τότε έχω κάνει ακόμη περισσότερα από όσα θα μπορούσα να ελπίζω. Θα συνεχίσω να προχωρώ και θα συνεχίσω να είμαι εγώ», κατέληξε η Lizzo.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.

TAGS