CELEBRITIES

Τέλος στις φήμες διαζυγίου για Τζάστιν και Χέιλι Μπίμπερ - «Δεν ισχύει ό,τι λέγεται, είναι καλά μαζί»


JTeam

4 Απριλίου 2024

Τέλος στις φήμες διαζυγίου για Τζάστιν και Χέιλι Μπίμπερ - «Δεν ισχύει ό,τι λέγεται, είναι καλά μαζί»
Splash by Ideal Image
Κόντρα στις φήμες που τους θέλουν να χωρίζουν, ο Τζάστιν και η Χέιλι Μπίμπερ παραμένουν ευτυχισμένοι μαζί

Ο Τζάστιν και η Χέιλι Μπίμπερ παντρεύτηκαν υπό άκρα μυστικότητα τον Ιούλιο του 2018, ενώ έναν χρόνο μετά, τον Σεπτέμβριο του 2019 επισφράγισαν ξανά την αγάπη τους, έχοντας στο πλευρό τους πλήθος κόσμου. Από τότε ως σήμερα δεν είναι λίγες οι φορές που τα Μέσα θέλουν το ζευγάρι να τραβάει χωριστούς δρόμους.

Τον περασμένο Φεβρουάριο, μια ανάρτηση του πατέρα της Χέιλι Μπίμπερ πυροδότησε τις φήμες διαζυγίου από τον Τζάστιν Μπίμπερ, αφού ζήτησε από τους θαυμαστές τους να κάνουν μια προσευχή για εκείνους, προκειμένου να έχουν «σοφία, προστασία και να έρθουν κοντά στον Κύριο».

Όλα αυτά τα χρόνια, ο τραγουδιστής και το μοντέλο σπάνια απαντούν σε δημοσιεύματα για την προσωπική ζωή τους, αποφεύγοντας έτσι να δίνουν τροφή για σχόλια. Όπως μεταφέρει άνθρωπος από το περιβάλλον τους στο People, ο Τζάστιν και η Χέιλι Μπίμπερ όχι μόνο δε χωρίζουν, αλλά τα πηγαίνουν πολύ καλά μαζί και η σχέση τους είναι μια χαρά.

Justin και Heiley Bieber
© Instagram/ Heiley Bieber

«Δεν υπάρχει κανένα διαζύγιο και τίποτα από αυτά που λέγονται δεν ισχύουν. Είναι πολύ χαρούμενοι! Τα πηγαίνουν καλά», δήλωσε χαρακτηριστικά η πηγή, διαψεύδοντας έτσι τη φημολογία για το τέλος του γάμου τους.

Πριν από μερικές ώρες, η Χέιλι Μπίμπερ μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς φίλους της στο Instagram ένα story, κατά το οποίο βλέπουμε τον σύζυγό της, Τζάστιν Μπίμπερ, να κοιμάται. Και επειδή ως γνωστόν μία εικόνα ισούται με χίλιες λέξεις, το μοντέλο και ο τραγουδιστής παραμένουν μαζί και ευτυχισμένοι.

Jenny.Gr
Instagram/@haileybieber

Να σημειωθεί, ότι το Σαββατοκύριακο που πέρασε, ο Τζάστιν και η Χέιλι Μπίμπερ γιόρτασαν μαζί το Πάσχα των καθολικών, με εκείνη να δημοσιεύει στα social media τα σοκολατένια αυγά που έφτιαξαν με τα ονόματά τους.

Jenny.Gr
Instagram/@haileybieber

«Θυμάμαι ότι τηλεφώνησα στη μαμά μου κάμποσες φορές, μια συγκεκριμένη φορά όμως όταν ήμασταν στο Μπρούκλιν έκλαιγα και έλεγα "απλά δεν μπορώ να το κάνω". Αλλά πιστεύω, επίσης, ότι ήμουν μέσα σε αυτό. Πήρα μια απόφαση. Ήξερα ειλικρινά ότι αγαπούσα αυτόν τον άνθρωπο για πολύ καιρό και δεν ήταν η ώρα να τον εγκαταλείψω. Δεν θα του το έκανα αυτό», είχε δηλώσει το μοντέλο για την κρίση που πέρασαν στον γάμο τους σε επεισόδιο του podcast In Good Faith With Chelsea & Judah Smith τον Νοέμβριο του 2021 .

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.