CELEBRITIES

Σούκι Γουότερχαουζ: Δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία του μωρού της με τον Ρόμπερτ Πάτινσον


JTeam

5 Απριλίου 2024

Σούκι Γουότερχαουζ: Δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία του μωρού της με τον Ρόμπερτ Πάτινσον
Stephane Cardinale - Corbis / Getty Images
«Καλώς ήρθες στον κόσμο άγγελε», έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας η Σούκι Γουότερχαουζ

Μόλις πριν έναν μήνα κυκλοφόρησαν στη δημοσιότητα φωτογραφίες από την οικογενειακή βόλτα της Σούκι Γουότερχαουζ και του Ρόμπερτ Πάτινσον, μαζί με το νεογέννητο μωρό τους. Αν και το αγαπημένο ζευγάρι έχει κρατήσει την ιδιωτική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, τώρα η Σούκι επιβεβαίωσε, ουσιαστικά, με μια τρυφερή φωτογραφία την άφιξη του πρώτου παιδιού της με τον Ρόμπερτ Πάτινσον.

Η τραγουδίστρια και ηθοποιός, μοιράστηκε με τους followers της μια γλυκιά φωτογραφία, στην οποία κρατά στην αγκαλιά της το νεογέννητό μωρό της. «Καλώς ήρθες στον κόσμο άγγελε», έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας στο IG.

Μέχρι τώρα, το αγαπημένο ζευγάρι δεν έχει αποκαλύψει το όνομα και το φύλο του μωρού. Μετά την ανάρτηση της φωτογραφίας, φίλοι του ζευγαριού έσπευσαν να συγχαρούν το ζευγάρι. Η Πάρις Χίλτον έγραψε: «Συγχαρητήρια αγάπη! Είμαι τόσο χαρούμενη για εσάς τους δύο». «Τώρα αρχίζει η διασκέδαση», σχολίασε από την πλευρά της, η Αλίσα Μιλάνο.

Υπενθυμίζουμε ότι η πρώτη δημόσια εμφάνιση του ζευγαριού έγινε τον Ιούλιο του 2018, ενώ τέσσερα χρόνια αργότερα, έκανε το επίσημο ντεμπούτο του στο κόκκινο χαλί, σε επίδειξη μόδας του οίκου Dior στη Γκίζα της Αιγύπτου. Ο ηθοποιός, όταν ρωτήθηκε για τη σχέση του με τη Σούκι Γουότερχαουζ, από τους Sunday Times το 2019, είχε απαντήσει: «Αν αφήσεις τους ανθρώπους να μπουν μέσα στη σχέση, απαξιώνεις αυτό που σημαίνει η αγάπη».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.