CELEBRITIES

Ο Μάικλ Τζέι Φοξ είναι «ανοιχτός» στο να επιστρέψει στον χώρο της υποκριτικής


JTeam

8 Απριλίου 2024

Ο Μάικλ Τζέι Φοξ είναι «ανοιχτός» στο να επιστρέψει στον χώρο της υποκριτικής
SPLASH via Ideal Image
Ο αγαπημένος ηθοποιός αποκάλυψε το 2020 ότι αποσύρεται από τον κινηματογράφο

«Ανοιχτός» στο να επιστρέψει στην υποκριτική, εφόσον του γίνει πρόταση για τον κατάλληλο ρόλο, δηλώνει πως είναι ο Μάικλ Τζέι Φοξ, ο οποίος και έχει αποσυρθεί από τον χώρο, λόγο της νόσου του Πάρκινσον. Ο ίδιος, ζει με τη συγκεκριμένη ασθένεια περισσότερα από 30 χρόνια, ενώ σε συνέντευξή του στο ΕΤ δήλωσε πως παρά τις δυσκολίες, η ζωή του ήταν πάντα μια υπέροχη διαδρομή - και συνεχίζει να είναι.

Ο ηθοποιός του «Back to the Future», αποκάλυψε στην ίδια συνέντευξή ότι μετά τη διάγνωσή του, η εστίαση του μετατοπίστηκε από την καριέρα του, στην οικογένειά του. «Ο μεγαλύτερος στόχος μου, νομίζω, ήταν να κάνω οικογένεια. Έχουμε τέσσερα καταπληκτικά παιδιά και αυτό είναι το πιο σημαντικό πράγμα», τόνισε σε δηλώσεις του. «Και μετά το άλλο, είναι με το ίδρυμα Μάικλ Τζ. Φοξ».

Ο αγαπημένος ηθοποιός αποκάλυψε το 2020 ότι αποσύρεται από τον κινηματογράφο, αφού είχε μιλήσει ανοιχτά για τις δυσκολίες που αντιμετώπιζε λόγω του Πάρκινσον. Ωστόσο, τώρα, υποστηρίζει ότι δεν είναι εντελώς αντίθετος στο να αναλάβει έναν ακόμα ρόλο, ως ηθοποιός. «Εάν προκύψει κάτι στο οποίο θα μπορούσα να βάλω τη δική μου πραγματικότητα, τις προκλήσεις μου, κι εάν θα μπορούσα θα να τα καταφέρω, ναι».

Σε όλη τη διάρκεια της συνέντευξής του, ο Μάικλ Τζέι Φοξ προχώρησε σε μια ειλικρινή και συγκινητική «απεικόνιση» της ζωής του με τη νόσο Πάρκινσον. Ο ίδιος, έχει μοιραστεί στο παρελθόν ότι έγινε επιλεκτικός όταν επέλεγε έργα στην καριέρα του. «Όταν έκανα το spinoff από το "Good Wife", που είναι το "Good Fight", δεν μπορούσα να θυμηθώ τις ατάκες. Είχα αυτό το κενό», είχε πει στο podcast «Working It Out», το 2022.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.