CELEBRITIES

Ο Μάικλ Τζέι Φοξ μιλάει για την καθημερινότητά του με Πάρκινσον: «Η ζωή μου είναι μια υπέροχη διαδρομή»


JTeam

4 Απριλίου 2024

Ο Μάικλ Τζέι Φοξ μιλάει για την καθημερινότητά του με Πάρκινσον: «Η ζωή μου είναι μια υπέροχη διαδρομή»
SPLASH via Ideal Image
«Μέσα από όλες τις προκλήσεις, έρχονται όλα τα καλά πράγματα», σημείωσε ο Μάικλ Τζέι Φοξ

Ο Μάικλ Τζέι Φοξ διαγνώστηκε με τη νόσο του Πάρκινσον στα 29 του. Ζει με τη συγκεκριμένη ασθένεια πάνω 30 χρόνια, και επιχειρεί μέσα από τον δικό του «αγώνα» να αποτελέσει σύμβολο αισιοδοξίας για όλον τον κόσμο. Τώρα, σε νέα συνέντευξή του στο ΕΤ, μίλησε για την υποστήριξη που δέχθηκε από τον κόσμο, στα φετινά βραβεία BAFTA, ενώ μοιράστηκε και το πώς ακριβώς είναι η ζωή του με τη νόσο.

«Μετά από 35 χρόνια από τότε που διαγνώστηκα, αυτή είναι απλώς η ζωή μου και δεν το σκέφτομαι πολύ», είπε ο ηθοποιός στη συνέντευξή του. Αν και ο ίδιος αναγνώρισε ότι η ασθένειά δεν είναι πάντα στο μυαλό του, εκμυστηρεύτηκε πως εξακολουθεί να σκέφτεται πολύ την πάθηση στο σύνολό της, και συγκεκριμένα τον στόχο της εξεύρεσης θεραπείας. «Η ζωή μου ήταν μια υπέροχη διαδρομή και συνεχίζει να είναι μια υπέροχη διαδρομή. Και μέσα από όλες τις προκλήσεις, έρχονται όλα τα καλά πράγματα», τόνισε.

Αναφερόμενος στην αιφνιδιαστική εμφάνιση του στα BAFTA, τον περασμένο Φεβρουάριο, όπου και απένειμε το BAFTA Καλύτερης Ταινίας στο «Oppenheimer», αλλά και στο θερμό χειροκρότημα του κοινού, υποστήριξε: «Είναι πραγματικά εκπληκτική» η υποστήριξη του κόσμου. «Πραγματικά με ξάφνιασε», είπε για το χειροκρότημα εκείνη τη μέρα. «Μου αρέσει και το εκτιμώ, αλλά το ερμηνεύω κυρίως ως μια αναγνώριση της αποφασιστικότητας που χρειάζεται για να αντιμετωπιστεί ένα μεγάλο πρόβλημα, και ότι όλοι έχουμε τη δύναμη να κάνουμε ό,τι μπορούμε για να προχωρήσουν τα πράγματα. Νομίζω ότι ήταν σαν να λένε, "ευχαριστούμε που αντέχεις ακόμα". Κι αυτό το εκτιμώ». «Το θέμα είναι ότι οι άνθρωποι θέλουν πραγματικά να πιστεύουν ότι μπορούμε να κάνουμε πράγματα, και νομίζω ότι με βλέπουν ως κάποιον που το κάνει αυτό», συνέχισε, μιλώντας στο ΕΤ.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Μάικλ Τζέι Φοξ ανέβηκε στη σκηνή κατά την τελετή απονομής των φετινών BAFTA συνοδευόμενος από το αμαξίδιο του, το οποίο άφησε στην άκρη για να εκφωνήσει τον λόγο του. «Δεν έχει σημασία ποιος είσαι ή από πού είσαι, υπάρχει λόγος που λένε ότι οι ταινίες είναι μαγικές και μπορούν να σου αλλάξουν την μέρα. Μπορούν να σου αλλάξουν τον τρόπο που ερμηνεύεις τα πράγματα. Μερικές φορές σου αλλάζουν ακόμα και τη ζωή», ήταν μερικά από τα λόγια του.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.