CELEBRITIES

Η Μέγκαν Μαρκλ απαιτεί από γυναίκα να μην ποζάρει δίπλα στον πρίγκιπα Χάρι -Βίντεο


JTeam

14 Απριλίου 2024

Η Μέγκαν Μαρκλ απαιτεί από γυναίκα να μην ποζάρει δίπλα στον πρίγκιπα Χάρι -Βίντεο
Splash by Ideal Image
«Ανασφαλή και ελεγκτική» την αποκαλούν οι περισσότεροι χρήστες των social media

Η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι εμφανίστηκαν σε φιλανθρωπικό αγώνα έφιππου πόλο. Και αυτός ήταν ο καλύτερος λόγος για να μπουν ξανά στα πρωτοσέλιδα και τα sites του πλανήτη -ιδιαίτερα στα βρετανικά, αφού η αλήθεια είναι πως τελευταία τους είχαν... λείψει.

Το φιλί που αντάλλαξαν έγινε το απόλυτο viral των προηγούμενων ημερών, ενώ καμία εντύπωση δεν έκαναν οι κάμερες που βρίσκονταν εκεί από το Netflix, αφού οι δυο τους έχουν στα σκαριά σχεδόν έτοιμο πρότζεκτ για την πλατφόρμα αυτή με θέμα το συγκεκριμένο άθλημα.

Για την ιστορία ο πρίγκιπας Χάρι που συμμετείχε στον αγώνα, κέρδισε και η Μέγκαν Μαρκλ ανέβηκε να του δώσει το τρόπαιο. Η νίκη όμως αυτή πέρασε στα ψιλά, καθώς ένα σκηνικό που συνέβη την ώρα εκείνη, επισκίασε τα πάντα.

Ποιο ήταν αυτό; Το αποκάλυψε ένας λογαριασμός στο Instagram με όνομα χρήστη sussexroyal_hm. Τι ακριβώς συνέβη;

Δες το βίντεο και διάβασε παρακάτω:

Η κίνηση της Μέγκαν Μαρκλ που θα συζητηθεί

Είναι η στιγμή όπου η Μέγκαν Μαρκλ έχει ανέβει στη σκηνή του Grand Champions Polo Club στο Wellington της Φλόριντα και αφού έχει δώσει το τρόπαιο, ποζάρει για τις απαραίτητες φωτογραφίες.

Όταν εμφανίζεται όμως μια γυναίκα, η οποία θέλει να σταθεί δίπλα στον πρίγκιπα Χάρι για να έχει μαζί του ένα ενσταντανέ, δεν της το επέτρεψε.

Σύμφωνα με την Page Six, της είπε: «Θέλεις να έρθεις εδώ;». Στην αρχή η γυναίκα απλά κοίταξε, χωρίς να απαντήσει, όμως στη συνέχεια πήγε και στάθηκε δίπλα στη Μέγκαν Μαρκλ.

Τα σχόλια φυσικά κάτω από το βίντεο δεν ήταν διόλου κολακευτικά, με τους περισσότερους χρήστες των social media να την χαρακτηρίζουν ως: «Ανασφαλή και ελεγκτική».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.