CELEBRITIES

Η Σούκι Γουότερχαουζ αποκάλυψε στο Coachella το φύλο του παιδιού της με τον Ρόμπερτ Πάτινσον


JTeam

14 Απριλίου 2024

Η Σούκι Γουότερχαουζ  αποκάλυψε στο Coachella το φύλο του παιδιού της με τον Ρόμπερτ Πάτινσον
Instagram
Αγόρι ή κορίτσι;

Η Σούκι Γουότερχαουζ ανέβηκε στη σκηνή του Coachella Music And Arts Festival -πρόκειται για μια από τις διασημότερες μουσικές γιορτές του πλανήτη- και αποκάλυψε σε όλους, για πρώτη φορά, το φύλο του μωρού που απέκτησαν πρόσφατα με τον Ρόμπερτ Πάτινσον.

Ας τα πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Η Σούκι τραγούδησε μια διασκευή της επιτυχίας των Oasis, «Don't Look Back In Anger» και κατόπιν μίλησε για το γεγονός πως έγινε πρόσφατα μητέρα, τονίζοντας πως κρατάει πια στα χέρια της το κοριτσάκι της.

«Έχουν συμβεί μερικά αρκετά μεγάλα γεγονότα. Αγαπώ τις καταπληκτικές γυναίκες και ήμουν πολύ τυχερή που είχα τη δική μου μικρή καταπληκτική κυρία και γνώρισα τον έρωτα της ζωής μου», ήταν μερικά από τα λόγια της Σούκι.

Το πρώτο ποστ με την κόρη της

Λίγο μετά τη γέννηση της κόρης της, η Σούκι Γουότερχαουζ είχε δημοσιεύσει την πρώτη κοινή τους φωτογραφία στο λογαριασμό της στο Instagram που βλέπεις παρακάτω.

Η λεζάντα που είχε διαλέξει ήταν η εξής: «Καλώς ήρθατε στον κόσμο άγγελε».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.