CELEBRITIES

Ο Ντάνιελ Ράντκλιφ φοβόταν τον Άλαν Ρίκμαν στα γυρίσματα του «Χάρι Πότερ» - «Έλεγα ότι με μισούσε»


JTeam

16 Απριλίου 2024

Ο Ντάνιελ Ράντκλιφ φοβόταν τον Άλαν Ρίκμαν στα γυρίσματα του «Χάρι Πότερ» - «Έλεγα ότι με μισούσε»
Splash by Ideal Image
Ο Ντάνιελ Ράντκλιφ εξομολογήθηκε πώς ένιωθε με τον Άλαν Ρίκμαν μέχρι που τελικά εκείνος τον διέψευσε

Μπορεί να έχουν περάσει πολλά χρόνια από τότε που ο Ντάνιελ Ράντκλιφ σταμάτησε να είναι ο γνωστός και αγαπημένος ήρωας Χάρι Πότερ, όμως οι ιστορίες από τα γυρίσματα για τις ταινίες είναι ανεξάντλητες. Αυτή τη φορά, ο διάσημος ηθοποιός αναφέρθηκε στον Άλαν Ρίκμαν, ο οποίος υποδύθηκε τον δάσκαλο Σέβερους Σνέιπ.

Ο Ντάνιελ Ράντκλιφ προέβη σε μια απρόσμενη εξομολόγηση, λέγοντας πως φοβόταν πολύ τον Άλαν Ρίκμαν κατά τη διάρκεια των τριών πρώτων ταινιών του Χάρι Πότερ. «Με φόβιζε πολύ. Πώς μπορεί να μην σε τρομάζει αυτή η φωνή; Με τρόμαζε στις τρεις πρώτες ταινίες του Χάρι Πότερ», υποστήριξε ο ηθοποιός στο podcast «Happy, Sad, Confused».

«Με τρομοκρατούσε και έλεγα ότι "αυτός ο τύπος με μισεί". Κάπου μέσα στην πορεία κατάλαβε ότι ήθελα πραγματικά να το κάνω αυτό και να δουλέψω πολύ», συμπλήρωσε ο Ντάνιελ Ράντκλιφ, αποκαλύπτοντας στη συνέχεια πως μετά το πέρας των τριών πρώτων ταινιών αναθεώρησε την άποψη που είχε για τον Άλαν Ρίκμαν και όχι μόνο τον συμπάθησε, αλλά έγιναν και φίλοι.

«Διέκοψε τις διακοπές του στον Καναδά για να έρθει να με δει στο "Equus". Είδε κάθε θεατρικό έργο που έκανα όταν ήταν ζωντανός. Με έβγαζε έξω μετά και μιλούσαμε γι' αυτό. Ήταν ένας από τους πρώτους ανθρώπους που μου είπε: "Πρέπει να κοιτάξεις να κάνεις μαθήματα φωνητικής και να διερευνήσεις όλα αυτά τα πράγματα"», περιέγραψε ο ηθοποιός.

Ο Άλαν Ρίκμαν πέθανε το 2016 σε ηλικία 69 ετών, μετά από μάχη που έδωσε με τον καρκίνο. Μερικά χρόνια πριν, είχε μιλήσει για τον Ντάνιελ Ράντκλιφ, απόσπασμα το οποίο προβλήθηκε κατά τη διάρκεια του podcast.

«Όσο κι αν εγώ το έκανα για 7 εβδομάδες, εκείνοι το έκαναν για 52 εβδομάδες. Αυτή ήταν η ζωή τους από τα 12 έως τα 22. Και μερικές φορές το παρακολουθούσες από το περιθώριο και πετούσες την παραμικρή σανίδα σωτηρίας, επειδή υπήρχε τόσο λίγος χρόνος για κάτι τέτοιο. Μόνο τα τελευταία χρόνια κατάφερα να καθίσω σε μια καφετέρια με τον Ντάνιελ στη Νέα Υόρκη. Εκείνος ήταν σε ένα θέατρο και εγώ σε ένα άλλο. Ένιωσα τεράστια υπερηφάνια που πήγα να τον δω στο μιούζικαλ. Μπορούσε να χορεύει τόσο καλά όσο οι χορευτές της Νέας Υόρκης. Δούλευε πάνω σε αυτό», είχε αναφέρει ο Άλαν Ρίκμαν για τον Ντάνιελ Ράντκλιφ.

Παρακολουθώντας το συγκεκριμένο απόσπασμα, ο πρωταγωνιστής του Χάρι Πότερ συγκινήθηκε και χάρηκε, διότι - όπως αποκάλυψε - το έβλεπε για πρώτη φορά.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.