CELEBRITIES

O Daniel Radcliffe δεν θέλει σε καμία περίπτωση τα παιδιά του να γίνουν διάσημα


JTeam

27 Οκτωβρίου 2022

O Daniel Radcliffe δεν θέλει σε καμία περίπτωση τα παιδιά του να γίνουν διάσημα
@gq
Αποκαλυπτικός στη νέα του συνέντευξη στο GQ, ο Daniel Radcliffe μίλησε για τη ζωή στη Νέα Υόρκη και το ένα πράγμα από το οποίο θα απέτρεπε αμετάκλητα τα παιδιά του

Είναι πολύ λεπτή και ιδιαίτερη η σχέση που έχει με την διασημότητα και την φήμη ο Daniel Radcliffe, ο οποίος πρόσφατα μίλησε στο GQ και παραχώρησε μια fun συνέντευξη και φωτογράφηση. Καλώς ή κακώς το όνομά του έχει συνδεθεί άμεσα με τον ρόλο του Harry Potter, κάτι το οποίο τον οδήγησε να γίνει ένας από τους πιο διάσημους νεαρούς ηθοποιούς στον πλανήτη, δίχως να έχει κλείσει ακόμη ούτε τα 18 του.

Η φήμη όμως, ήταν κάτι το οποίο δεν μπόρεσε ποτέ να διαχειριστεί. Στο παρελθόν είχε μιλήσει ανοιχτά για την εξάρτησή του από το αλκοόλ, προκειμένου να μπορέσει να διαχειριστεί το γεγονός πως είναι τόσο διάσημος.

«Ο πιο γρήγορος τρόπος για να ξεχάσεις ότι σε παρακολουθούν είναι να μεθύσεις πολύ. Κι όταν μεθάς, σκέφτεσαι “τώρα με παρακολουθούν επειδή είμαι πολύ μεθυσμένος, οπότε πρέπει να πιω περισσότερο για να τους αγνοήσω”», δήλωνε.

«Έχεις μια υπέροχη δουλειά, είσαι πλούσιος, δεν έχεις το δικαίωμα να μην είσαι ενθουσιασμένος όλη την ώρα. Αρχίζεις να σκέφτεσαι ότι αν νιώθεις κάτι ανθρώπινο, όπως λύπη, σημαίνει ότι κάτι κάνεις λάθος», είχε πει τότε.

Για να ξεφύγει από αυτήν την εξάρτηση, ο Radcliffe χρειάστηκε μερικά χρόνια και αρκετές προσπάθειες. Τα τελευταία 10 χρόνια της ζωής του μένει στη Νέα Υόρκη, ενώ οι δημόσιες εμφανίσεις του είναι πολύ επιλεγμένες. Ο ίδιος έχει δηλώσει πως ποτέ δεν θα επέστρεφε σε ένα πιθανό Harry Potter spin off, κάτι το οποίο οι fans δεν του συγχώρησαν ποτέ και το μίσος που δέχτηκε ήταν αρκετό, χωρίς προφανή λόγο.

Jenny.Gr
@gq

Στην πρόσφατη συνέντευξή του, αναφέρθηκε στο γεγονός πως πλέον απολαμβάνει ήρεμα την ζωή του, ενώ προτιμά να κάνει πράγματα τα οποία κάνει κάθε 30χρονος, Νεϋορκέζος. Από το να βγει με την κοπέλα του και με φίλους, μέχρι να χαλαρώσει στον καναπέ βλέποντας σειρά. Παράλληλα αποκάλυψε πως αρκετοί από τους φίλους του, αποκτούν οικογένεια και παιδιά.

Κάτι που οδήγησε την συζήτηση στο ενδεχόμενο να αποκτήσει ο ίδιος παιδιά. Όπως είπε, μπορεί ακόμη να έχει παιδιά, αλλά αν ποτέ αποκτήσει γνωρίζει μόνο ένα πράγμα. Και αυτό είναι να τα αποτρέψει από τη φήμη και τη διασημότητα.

«Τα κινηματογραφικά sets είναι υπέροχα και θα ήθελα τα παιδιά μου να βρεθούν κάποια στιγμή σε ένα γύρισμα ή να ασχοληθούν με τον τομέα της τέχνης. Αλλά δεν θα ήθελα σε καμία περίπτωση, να γίνουν διάσημα. Όλα όσα μπορεί να σου προκαλέσει η δημοσιότητα, πρέπει να τα αποφεύγουμε με κάθε κόστος».

Όπως φαίνεται το τραύμα που του άφησε η φήμη που απέκτησε όσο ακόμη ήταν παιδί είναι αρκετά βαθύ, ωστόσο ο Daniel Radcliffe, φαίνεται πλέον να απολαμβάνει την χαλαρή καθημερινότητα του προστατεύοντας την ιδιωτική του ζωή.

Jenny.Gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.