CELEBRITIES

Ο Daniel Radcliffe και η σύντροφός του έκαναν δημόσια εμφάνιση μετά από 8 χρόνια. Και ήταν υπέροχοι


JTeam

16 Μαρτίου 2022

Ο Daniel Radcliffe και η σύντροφός του έκαναν δημόσια εμφάνιση μετά από 8 χρόνια. Και ήταν υπέροχοι
Splash News
Είναι ζευγάρι από το 2012 και πιο ερωτευμένοι από ποτέ.

Ο Daniel Radcliffe εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί με την σύντροφό του, Erin Darke, για πρώτη φορά από το 2014. Είναι μαζί σχεδόν 10 χρόνια, προσπαθούν να κρατήσουν τη σχέση τους όσο πιο ιδιωτική γίνεται και τα καταφέρνουν καλά – είχαμε ξεχάσει πως είναι ζευγάρι.

Οι δυο τους πήγαν στην πρεμιέρα της ταινίας The Lost City στην οποία εκείνος πρωταγωνιστεί, μαζί με τους Sandra Bullock, Channing Tatum και Brad Pitt, και ήταν υπέροχοι.

Τελευταία φορά, τους είδαμε πριν από 8 χρόνια στα Tony Awards.

Jenny.Gr
Splash News

Γνωρίστηκαν στα γυρίσματα του Kill Your Darlings, στην οποία υποδύονταν το ζευγάρι. Τελικά, η ζωή συνάντησε την τέχνη, όπως κι οι ίδιοι δηλώνουν.

«Θα είναι μία τέλεια ιστορία που θα λέμε στα παιδιά μας, εξαιτίας όσων έκαναν οι χαρακτήρες που υποδυόμασταν», δήλωσε ο Radcliffe στο People, το 2019. «Συναντήθηκαν και φλέρταραν, οπότε είναι κάπως γλυκό το ότι κι εμείς γνωριστήκαμε και φλερτάραμε ταυτόχρονα». Εξήγησε, επίσης, ότι δε χρειάστηκε καν να προσπαθήσει να υποδυθεί πως την ερωτευόταν, διότι όλα ήταν αληθινά.

«Από τη δική μου πλευρά, δεν υπήρξε καμία προσποίηση», είπε το 2015. «Σε κάποια φάση με κάνει να γελάω, και γελώ ως Daniel κι όχι ως ο χαρακτήρας που υποδύομαι. Ήταν απίστευτα αστεία και έξυπνη. Ήξερα ότι είχα μπλέξει».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.