CELEBRITIES

Μάικλ Ντάγκλας: Οι συμμαθητές των παιδιών του νόμιζαν ότι είναι ο παππούς τους - «Ήταν σκληρό»


JTeam

22 Απριλίου 2024

Μάικλ Ντάγκλας: Οι συμμαθητές των παιδιών του νόμιζαν ότι είναι ο παππούς τους - «Ήταν σκληρό»
Instagram @michaelkirkdouglas
Ο Μάικλ Ντάγκλας αποκάλυψε ότι κάποτε τον πέρασαν για παππού των παιδιών του

Ο Μάικλ Ντάγκλας έχει αποκτήσει τρία παιδιά - έναν γιο από τον πρώτο γάμο του με τη Ντιάντρα Λούκερ και έναν γιο και μία κόρη από τον γάμο του με την Κάθριν Ζέτα Τζόουνς. Ο μεγαλύτερος γιος του 79χρονου ηθοποιού, ο Κάμερον, είναι 45 ετών, ο μεσαίος, ο Ντίλαν, είναι 23 ετών και η μικρότερη, Κάρις, είναι 21 ετών.

Σε συνέντευξή του στη «Telegragh», ο Μάικλ Ντάγκλας αποκάλυψε πως στο παρελθόν είχε παρευρεθεί σε εκδήλωση για γονείς στο κολλέγιο των παιδιών του και οι συμμαθητές τους θεωρούσαν πως είναι ο παππούς τους κι όχι ο μπαμπάς τους. «Αυτή δεν είναι η ημέρα του παππού, αυτή είναι η Ημέρα των Γονέων», είχαν πει τότε στον ηθοποιό, με εκείνον να αποκρίνεται: «Είμαι γονιός, λέω».

Ο Μάικλ Ντάγκλας δεν αποκάλυψε την τάξη ποιου παιδιού του είχε επισκεφτεί, αν δηλαδή ήταν του 23χρονου σήμερα γιου του ή της 21χρονης κόρης του. Να σημειωθεί, πως η κόρη του σπουδάζει στο Brown University, από το οποίο ο γιος του αποφοίτησε το 2022.

Ο Μάικλ Ντάγκλας και η Κάθριν Ζέτα Τζόουνς φέτος θα συμπληρώσουν 24 χρόνια γάμου. Μπορεί στο μακρινό παρελθόν δημοσιεύματα να τους ήθελαν να περνούν κρίση στη σχέση τους, ωστόσο οι δυο τους δεν άφησαν ποτέ τα εμπόδια να τους χωρίσουν και έτσι πορεύονται ευτυχισμένοι μέσα στα χρόνια.

Το ζευγάρι απολαμβάνει να ταξιδεύει και χαίρεται που τα παιδιά του ακόμα και τώρα επιλέγουν να τους συνοδεύουν. «Η Κάθριν και εγώ είμαστε ευλογημένοι με το γεγονός ότι τα παιδιά μας εξακολουθούν να τους αρέσει να ταξιδεύουν μαζί μας», είπε ο Μάικλ Ντάγκλας στην εκπομπή «Today» την περασμένη εβδομάδα, προσθέτοντας ότι κάθε φορά που ένα ταξίδι τελειώνει, αρχίζουν οι σκέψεις για το επόμενο.

«Μετά από πέντε εβδομάδες που περάσαμε τα Χριστούγεννα στην Ινδία, βγάλαμε το πλάνο για τα ταξίδια της καινούργιας χρονιάς», είπε.

Αφού διάβασες για τον Μάικλ Ντάγκλας, είναι ώρα να μάθεις και τις αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Εξερεύνησε τον μαγικό κόσμο των άστρων από το JennyGr και μάθε τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα στα ερωτικά, επαγγελματικά και οικονομικά.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.