CELEBRITIES

Ο σχεδιαστής Σιμόν Ζακεμούς απέκτησε δίδυμα με τον σύζυγό του - «Τα όνειρά μας έγιναν πραγματικότητα μαζί σας»


JTeam

23 Απριλίου 2024

Ο σχεδιαστής Σιμόν Ζακεμούς απέκτησε δίδυμα με τον σύζυγό του - «Τα όνειρά μας έγιναν πραγματικότητα μαζί σας»
Splash by Ideal Image
Ο Σιμόν Ζακεμούς και ο σύζυγός του, Μάρκο Μαέστρι, έγιναν γονείς

Μια ευχάριστη έκπληξη επιφύλασσε στους διαδικτυακούς φίλους του ο διάσημος σχεδιαστής μόδας Σιμόν Πορτ Ζακεμούς, καθώς ανακοίνωσε πως εκείνος και ο σύζυγός του, Μάρκο Μαέστρι, έγιναν γονείς. Το ζευγάρι απέκτησε δίδυμα παιδιά - ένα αγόρι και ένα κορίτσι - στις 20 Απριλίου, αλλά μόλις πριν από μερικές ώρες έγινε η αποκάλυψη.

Ο Σιμόν Πορτ Ζακεμούς αποφάσισε να μοιραστεί τη χαρά του δημόσια, αναρτώντας στον λογαριασμό του στο Instagram την πρώτη φωτογραφία των δίδυμων παιδιών του. Ο σχεδιαστής μας έδειξε τα χεράκια τους, πάνω στα οποία γράφονταν και τα ονόματά τους. Το αγόρι έχει το όνομα Σαν και το κορίτσι το όνομα Μία.

«Η Μία και ο Σαν. Καλώς ήρθατε στον πλανήτη αγάπες μας. Σας αγαπάμε τόσο πολύ. Τα όνειρά μας έγιναν πραγματικότητα μαζί σας. Ο μπαμπάς Μάρκο και ο μπαμπάς Σιμόν», σημείωσε ο Σιμόν Πορτ Ζακεμούς στη δημοσίευσή του, με τους followers του να στέλνουν ευχές και μηνύματα αγάπης για το νέο κεφάλαιο που ανοίγεται στη ζωή τους.

Να θυμίσουμε πως ο Σιμόν Πορτ Ζακεμούς και ο Μάρκο Μαέστρι παντρεύτηκαν πριν από δύο χρόνια - το 2022 - σε μια εντυπωσιακή τελετή στη νότια Γαλλία. Οι δυο τους έχουν καταφέρει να κρατήσουν την προσωπική ζωή τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, θέτοντας ξεκάθαρα όρια από το επαγγελματικό κομμάτι.

Το ζευγάρι είχε επιλέξει να κρατήσει μυστική την απόφασή του να μεγαλώσει την οικογένειά του και συνεπώς κανένας δεν γνώριζε ότι επρόκειτο να γίνουν γονείς. Έτσι, το χαρμόσυνο γεγονός αιφνιδίασε τους θαυμαστές του σχεδιαστή μόδας. Ο Σιμόν Πορτ Ζακεμούς και ο Μάρκο Μαέστρι είναι πολύ χαρούμενοι που επιτέλους κρατούν στην αγκαλιά τα παιδιά τους.

Αφού διάβασες για τον Σιμόν Πορτ Ζακεμούς, είναι ώρα να μάθεις και τις αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Εξερεύνησε τον μαγικό κόσμο των άστρων από το JennyGr και μάθε τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα στα ερωτικά, επαγγελματικά και οικονομικά.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.