CELEBRITIES

Μπέλα Σουάν, εσύ; Η Κρίστεν Στιούαρτ θα ξαναπαίξει σε ταινία με βαμπίρ


JTeam

8 Μαΐου 2024

Μπέλα Σουάν, εσύ; Η Κρίστεν Στιούαρτ θα ξαναπαίξει σε ταινία με βαμπίρ
Splash by Ideal Image
Με τον Όσκαρ Άιζακ, αυτήν τη φορά

Η Κρίστεν Στιούαρτ θα ξαναπαίξει σε ταινία με βαμπίρ και ήδη έχουμε βάλει το Supermassive Black Hole των Muse να παίζει στα γραφεία του JennyGr. Αυτήν τη φορά, συμπρωταγωνιστής θα είναι ο Όσκαρ Άιζακ και, όχι, δεν θα τους δούμε στην πέμπτη ταινία-έκπληξη του Twilight.

Το Flesh of the Gods, όπως ονομάζεται, θα είναι ένα θρίλερ με βρικόλακες, το οποίο σκηνοθετεί ο Πάνος Κοσμάτος –έγινε γνωστός το 2018, από το Mandy με τον Νίκολας Κέιτζ.

Ο παραγωγός Άνταμ Μακέι μίλησε στο Variety και προσπάθησε να «πουλήσει» την ταινία. Η αλήθεια είναι πως, είτε θα έχουμε μία εξαιρετική δουλειά, είτε μία παταγώδη αποτυχία.

«Αυτός ο σκηνοθέτης, αυτός ο σεναριογράφος, αυτοί οι απίστευτοι ηθοποιοί, τα βαμπίρ, η πανκ μουσική από τα ‘80s και το attitude… Αυτά σας φέρνει σήμερα το έργο», δήλωσε. «Θεωρούμε ότι είναι ακραία εμπορικό και γεμάτο τέχνη. Φιλοδοξούμε να κάνουμε μία ταινία που περνά από την ποπ κουλτούρα, τη μόδα, τη μουσική και τον κινηματογράφο. Καταλαβαίνετε πόσο ενθουσιασμένος είμαι;»

Εμείς δεν καταλαβαίνουμε, κύριε Μακέι;

Το Flesh of the Gods πραγματεύεται τη ζωή ενός ζευγαριού βρικολάκων που ζει στο Λος Άντζελες στα ‘80s. Η ιστορία ξεκινά όταν ο Ραούλ (Όσκαρ Άιζακ) και η Άλεξ (Κρίστεν Στιούαρτ), οι οποίοι είναι παντρεμένοι, βγαίνουν από το σπίτι τους και βγαίνουν βράδυ. Στα στενά του LA, συναντούν μία μυστηριώδη γυναίκα, η οποία τους παρασύρει σε έναν ηδονιστικό κόσμο, όλο συγκινήσεις και βία.

Προς το παρόν, δεν υπάρχουν πληροφορίες για το υπόλοιπο cast, ούτε για την πρεμιέρα. Τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν οσονούπω.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.