CELEBRITIES

Ο Τζάστιν και η Χέιλι Μπίμπερ έχουν ήδη επιλέξει το όνομα του μωρού που περιμένουν


JTeam

11 Μαΐου 2024

Ο Τζάστιν και η Χέιλι Μπίμπερ έχουν ήδη επιλέξει το όνομα του μωρού που περιμένουν
IG @haileybieber
Τι αποκάλυψε πηγή από το στενό τους περιβάλλον

Αν και οι φήμες τελευταία ήθελαν τον Τζάστιν και τη Χέιλι Μπίμπερ να περνούν κρίση στον γάμο τους, τα πράγματα είναι τελείς μα τελείως διαφορετικά.

Οι δυο τους όχι μόνο δεν θα τραβήξουν χωριστούς δρόμους αλλά θα είναι μαζί, αφού σύντομα θα κρατήσουν στην αγκαλιά τους το πρώτο τους παιδί.

Το γεγονός μάλιστα αυτό το ανακοίνωσαν οι δυο τους μέσα από τους λογαριασμούς τους στα social media -το ποστ τους μάλιστα αυτό έγινε το απόλυτο viral της ημέρας. Και δικαιολογημένα, αφού επιφύλασσαν σε όλους την καλύτερη έκπληξη.

Δες το ποστ τους για τον ερχομό του παιδιού τους:

Η αποκάλυψη για το όνομα που θα του δώσουν:

Κι αν πιστεύεις πως οι δυο τους δεν έχουν βρει ακόμα όνομα για το αγγελούδι τους ή δεν έχουν ξεκινήσει τις ετοιμασίες για το παιδικό δωμάτιο, γελιέσαι. Παρακάτω σου έχω μια αποκάλυψη που πολυ θα σου αρέσει.

«Θα είναι σπουδαίοι γονείς και ο Τζάστιν θα συμμετέχει ενεργά. Είναι τόσο ενθουσιασμένος που θα μεγαλώσει το μωρό του. Έχουν ένα όνομα που πιστεύουν ότι είναι τέλειο. Ξεκινούν επίσης να διακοσμούν το παιδικό δωμάτιο», δήλωσε μία πηγή από το κοντινό τους περιβάλλον στο People.

Justin και Heiley Bieber
© Instagram/ Heiley Bieber

Και κατόπιν πρόσθεσε: «Νιώθουν ευλογημένοι. Το μοιράστηκαν με την οικογένεια και τους στενούς φίλους τους από την αρχή».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.