CELEBRITIES

Ντέιβιντ Μπέκαμ: «Δεν ξέρω πώς καταφέραμε να είμαστε 27 χρόνια μαζί με τη Βικτόρια»


JTeam

14 Μαΐου 2024

Ντέιβιντ Μπέκαμ: «Δεν ξέρω πώς καταφέραμε να είμαστε 27 χρόνια μαζί με τη Βικτόρια»
@victoriabeckham
«Αυτό είναι ένα από τα πράγματα για τα οποία και οι δύο, εγώ και η Βικτόρια, συγκινούμαστε», τόνισε ο Ντέιβιντ Μπέκαμ

Το νέο ντοκιμαντέρ «Beckham», για τη ζωή του κορυφαίου αθλητή Ντέιβιντ Μπέκαμ, εκτός από το ότι ρίχνει «φως» στις διάφορες πλευρές του σταρ, κάνει μια αναδρομή και σε όσα έχουν περάσει εκείνος και η σύζυγός του, Βικτόρια Μπέκαμ, για να φτάσουν εδώ σήμερα. Ο ίδιος, πάντως, παραδέχθηκε πως δεν γνωρίζει πώς κατάφεραν να κρατήσουν τον γάμο τους τόσα χρόνια, σημειώνοντας ότι παρά τα όσα τα «σκαμπανεβάσματα» στη ζωή του, είναι ευγνώμων που είναι ακόμα χαρούμενοι.

«Αυτό είναι ένα από τα πράγματα για τα οποία και οι δύο, εγώ και η Βικτόρια, συγκινούμαστε, και αφού είδαμε το ντοκιμαντέρ, αφού όλα τελείωσαν και το είδαμε τελικά, γυρίσαμε και κοιτάξαμε ο ένας τον άλλον και είπαμε: "Δεν ξέρω πώς τα καταφέραμε να βγάλουμε τα τελευταία 27 χρόνια, αλλά τα καταφέραμε και έχουμε μια καταπληκτική οικογένεια, μια καταπληκτική επιχείρηση και είμαστε ευτυχισμένοι", τόνισε ο Ντέιβιντ Μπέκαμ. Παράλληλα, είπε ότι όταν είσαι με κάποιον για τόσο καιρό «έχεις τα πάνω σου και τα κάτω σου και στο τέλος της ημέρας ήμασταν τυχεροί γιατί είχαμε ο ένας τον άλλον».

Ο σταρ, εκμυστηρεύτηκε πως αισθάνεται «τυχερός» που γνώρισε τη Βικτόρια και πως μέσα από τις δυσκολίες, η σχέση τους έγινε πιο «δυνατή». «Ξέρετε, εκείνη ήταν ένα Spice Girl, εγώ έπαιζα στη Manchester United και ακόμα και στις πιο δύσκολες φάσεις μας το καλύτερο ήταν ότι είχαμε ο ένας τον άλλον. Όταν γνωριστήκαμε ήμασταν 21 και 22 ετών. Όταν παντρευτήκαμε, 23 και 24». «Ήμουν τυχερός που γνώρισα τη Βικτόρια, γιατί πάντα ήθελα να κάνω παιδιά νέος. Πάντα ήθελα τα παιδιά να ζήσουν μαζί με την καριέρα μου και είμαι τυχερός που και οι τρεις γιοι μου έζησαν την περίοδο που πέρασα με τις περισσότερες ομάδες για τις οποίες έπαιξα».

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ αποκάλυψε, επίσης, ότι του είχε ζητηθεί στο παρελθόν να γυρίσει ένα ντοκιμαντέρ αμέσως μετά την αποχώρησή του από το ποδόσφαιρο, αλλά «δεν ήταν πραγματικά έτοιμος να κοιτάξει πίσω». Μόλις οκτώ χρόνια μετά, ένιωσε τελικά έτοιμος να συζητήσει για τη δημιουργία του ντοκιμαντέρ: «Για να είμαι ειλικρινής, ένας από τους λόγους για τους οποίους ήθελα να κάνω το ντοκιμαντέρ ήταν για την οικογένειά μου. Ήθελα να έχουν κάτι συγκεντρωμένο σε ένα μέρος για να το βλέπουν και να μπορούν να κοιτάζουν πίσω και να αναπολούν. Και αυτό είναι που πραγματικά δημιουργήσαμε». «Για να είμαι ειλικρινής, είμαι σοκαρισμένος με την αντίδραση στο ντοκιμαντέρ, δεν μπορώ να πιστέψω την αντίδραση του κόσμου», σημείωσε.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.