CELEBRITIES

H Τζόι Κινγκ έκανε τεστ αλλεργίας και (μάλλον) είναι αλλεργική στα πάντα – Η ανατριχιαστική ανάρτησή της στο IG


JTeam

14 Μαΐου 2024

H Τζόι Κινγκ έκανε τεστ αλλεργίας και (μάλλον) είναι αλλεργική στα πάντα – Η ανατριχιαστική ανάρτησή της στο IG
SPLASH via Ideal Image
«Θέλεις να βγούμε; Θα φέρω το αντιισταμινικό»

Τα αποτελέσματα από ένα ειδικό τεστ αλλεργίας, μοιράστηκε πριν μερικές μέρες στο προφίλ της στο IG, η Τζόι Κινγκ, η 24χρονη Αμερικανίδα ηθοποιός, πρωταγωνίστρια της rom-com «Kissing Booth». Στη φωτογραφία που δημοσίευσε, η πλάτη της ήταν καλυμμένη με σημάδια από πορτοκαλί μελάνι, ενώ σε μερικά σημεία ήταν κόκκινη από τα δερματικά τσιμπήματα.

Ένα τεστ αλλεργίας, μπορεί να πραγματοποιηθεί μέσω ενός δερματικού τσιμπήματος, κατά το οποίο τοποθετούνται σε υγρή μορφή (εκχυλίσματα), τα αλλεργιογόνα που πρέπει να ελεγχθούν για τον κάθε ασθενή. Ένα τέτοιο τεστ, μπορεί να γίνει για τον εντοπισμό αλλεργιών στη γύρη, τη μούχλα, το τρίχωμα των κατοικίδιων ζώων, τα ακάρεα της σκόνης και τα τρόφιμα. Ε, η Τζόι Κινγκ έκανε αυτό το τεστ, λοιπόν, και όπως φαίνεται είναι αλλεργική σε όλα - ή σχεδόν σε όλα.

«Θέλεις να βγούμε; Θα φέρω το αντιισταμινικό», έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας που ανήρτησε στο IG. Φυσικά, κάτω από τη δημοσίευση, επικράτησε ένας μικρός «χαμός», με πολλούς χρήστες – followers της και μη, να σχολιάζουν τα αποτελέσματα του τεστ αλλεργίας. «Σε τι δεν είσαι αλλεργική;» ρώτησε χιουμοριστικά ένα άτομο. «Δεν είμαι ειδικός, αλλά νομίζω ότι είσαι αλλεργική σε κάποια πράγματα…», ήταν το σχόλιο ενός άλλου χρήστη.

Η ηθοποιός, σε πρόσφατη συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή «Jimmy Kimmel Live», αποκάλυψε ότι πριν λίγο καιρό, αποφάσισε να κάνει ένα ταξίδι με τον σύζυγό της στη Βαρκελώνη, όπου και έκαναν κράτηση σε ένα από τα καλύτερα εστιατόρια στον κόσμο. Τα πράγματα, όμως, δεν πήγαν όπως το περίμεναν. «Πηγαίνουμε λοιπόν εκεί και είμαστε τόσο ενθουσιασμένοι. Και φτάνουμε εκεί, και μας λένε πως θα δοκιμάσουμε 28 πιάτα». «Θέλω να το επαναλάβω. Είναι 28 πιάτα». Η ίδια, δήλωσε πως είχε χορτάσει ήδη από το 17ο πιάτο, προσθέτοντας: «Δεν θέλω να γίνω γραφική, αλλά πέρασα πολύ περισσότερο χρόνο στην τουαλέτα, παρά με τον σύζυγό μου σ' αυτό το ταξίδι».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.