CELEBRITIES

4 celebrities που έχουν κατηγορηθεί για μαγεία (εκτός από το Bambie Thugg της Eurovision)


Στεφανία Παπαδημητρίου

19 Μαΐου 2024

4 celebrities που έχουν κατηγορηθεί για μαγεία (εκτός από το Bambie Thugg της Eurovision)
Δεν είναι ούτε o Σάκης των Rotting Christ ούτε ο Βαργκ Βίκερνες.

Αν είδες Eurovision, σίγουρα θυμάσαι το Bambie Thug, την Ιρλανδή με το σκοτεινό περφόρμανς και το τραγούδι που σε ανατρίχιαζε. Αν δεν είδες Eurovision, σίγουρα άκουσες για μία που κάνει ξόρκια. Ε, αυτά τα δύο, είναι το ίδιο πρόσωπο. Και χριστιανικά σάιτ από την Αγγλία, όπως το christian.org.uk, έγραφαν για το φιναλίστ που «θέλει όλοι να ασχοληθούμε με τη μαγεία».

Είναι μάγισσα (μάγισσα γιατί έλεγε Crown The Witch από πίσω) το Bambie Thug; Όχι φυσικά, είναι μονάχα ένα ταλαντούχο άτομο με ιδιαίτερη αισθητική. Θα ήταν τέλειο, ωστόσο, αν έκανε κανονικά μάγια στη Eurovision; Σίγουρα ναι.

Παλιά, έλεγαν ότι οι Lordi καλούσαν τον Σατανά επί σκηνής. Ακόμα θυμάμαι που έβλεπα μεσημεριανές εκπομπές με τη γιαγιά μου και, σε παράθυρο, βλέπαμε τη μετάφραση των στίχων του Hard Rock Hallelujah (το οποίο είχα ψηφίσει από το κινητό του μπαμπά μου και ένιωθα επαναστάτρια), με τις παρουσιάστριες να ωρύονται για αυτά τα εξτρίμ πράγματα που είδαμε στην Ελλάδα μας. Εντωμεταξύ, απλώς ντύθηκαν τέρατα οι άνθρωποι.

Παλιότερα, έλεγαν ότι ο Μέριλιν Μάνσον ήταν ο «ροκ σατανιστής» που είχε βγάλει τα πλευρά του για να κάνει στοματικό σεξ στον εαυτό του, και έκανε θυσίες στον Δαίμονα. Ακόμη πιο παλιά, έλεγαν πως αν παίξεις ανάποδα στο Stairway to Heaven ακούς ύμνο στον Σατανά, και όλοι στην προεφηβική μας φάση, ψάχναμε στο YouTube το βίντεο που παίζει το τραγούδι από το τέλος προς την αρχή. Οι περισσότεροι, νομίζαμε ότι δαιμονιστήκαμε –τελικά, δεν πάθαμε τίποτα. Στα εγχώρια σατανιστικά, έλεγαν το ίδιο για το Κι Ύστερα της Μαρινέλλας.

Παρακάτω, θα δούμε celebrities που έχουν κατηγορηθεί για μαγεία και δεν είναι κανένας από τους παραπάνω.

Μπιγιόνσε

Την έχουν πει ρομπότ, την έχουν πει ολόγραμμα, την έχουν πει ερπετάνθρωπο. Μάγισσα δεν θα την έλεγαν;

Το 2018, η Κίμπερλι Τόμσον, η πρώην ντράμερ της Μπιγιόνσε, της έκανε ασφαλιστικά μέτρα για χρήση μαύρης μαγείας εναντίνο της. Είπε ότι τα ξόρκια της ήταν κακά και παντοδύναμα, ότι την καταράστηκε και σκότωσε τη γάτα της. Μιλώντας στην Daily Mail το 2018, τόνισε ότι η τραγουδίστρια προσπαθούσε για χρόνια να την καταστρέψει επειδή τη ζήλευε – «ήθελε να καταστρέψει κάθε ευτυχία μου», δήλωσε συγκεκριμένα.

Χίλαρι Κλίντον

Μάγισσα δεν τη λες –κακιά, πολεμοχαρή, χειριστική, γυναίκα που μισεί τις γυναίκες, τη λες.

Όλα ξεκίνησαν το 1996, με το βιβλίο του Μπομπ Γούντγουορντ «The Choice: How Bill Clinton Won». «Πώς κέρδισε ο Κλίντον; Με τα μάγια της γυναίκας του», λέει με λίγα λόγια ο συγγραφέας. Έγραψε πως η πρώην Πρώτη Κυρία έκανε παρέα με προσωπικότητες όπως ο Μαχάτμα Γκάντι και η Έλεανορ Ρούσβελτ, αλλά και η new age ψυχολόγος Τζιν Χιούστον. Η τελευταία ήταν το πρόβλημα, με τον Λευκό Οίκο να δηλώνει ότι οι κουβέντες των δύο τους αποτελούσαν περισσότερο «ασκήσεις για τον νου» παρά μαγεία.

Σακίρα

Άλλη μία γυναίκα που δεν αγαπά ιδιαίτερα τις γυναίκες και θεωρεί ότι η ταινία Barbie ευνουχίζει τους άντρες. Ε, το ίντερνετ λέει πως είναι και μάγισσα.

Η μητέρα του πρώην της, του Πικέ, φοβόταν πως η τραγουδίστρια έκανε τελετές μαύρης μαγείας και την είχε στο στόχαστρο. Ίσως γι’ αυτό και η Σακίρα να έβαλε μία μεγάλη μάγισσα στο μπαλκόνι της.

Λάνα Ντελ Ρέι

Λίγα τα λόγια για τη Λάνα, θα πούμε εμείς. Πολλά λόγια για τη Λάνα έχει πει πολύς κόσμος, ωστόσο. Μεταξύ άλλων, τα εξής:

  • Το 2023, σε συναυλία της στο Μεξικό, έπεσαν κάτω πολλοί άνθρωποι. Μία influencer, λοιπόν, η Traci Coston, βρήκε τον λόγο: Η Λάνα χρησιμοποίησε δαιμονική ενέργεια και το προκάλεσε επίτησες.
  • Το 2021, την κατηγόρησαν άδικα πως έκαψε την Αγία Γραφή.
  • Το 2017, είπαν ότι πήρε μέρος σε παγκόσμια τελετή μαγείας για να κατέβει ο Τραμπ από την αμερικανική εξουσία.

A-ma-zing.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.