CELEBRITIES

H Κένταλ Τζένερ σε συναυλία του Bad Bunny λίγους μήνες μετά τον χωρισμό τους - Είναι και πάλι μάζι;


JTeam

19 Μαΐου 2024

H Κένταλ Τζένερ σε συναυλία του Bad Bunny λίγους μήνες μετά τον χωρισμό τους - Είναι και πάλι μάζι;
Instagram/kendalljenner
Η εμφάνισή της πυροδότησε τις φήμες πως είναι και πάλι μαζί

Η Κένταλ Τζένερ, λίγους μόνους μήνες μετά τον χωρισμό της από τον Bad Bunny, αναζοπύρωσε τις φήμες πως είναι και πάλι μαζί.

Ας τα πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Το μοντέλο απαθανατίστηκε ανάμεσα στο πλήθος στη συναυλία του ράπερ στο Ορλάντο της Φλόριντα το βράδυ της Παρασκευής, κάνοντάς τους όλους να πιστεύουν πως τα έχουν ξαναβρεί μετά το τέλος της σχέσης τους τον Δεκέμβριο του 2023.

Μάλιστα κυκλοφόρησε και βίντεο από την εμφάνισή της εκεί, αν και η ίδια προσπάθησε να κρατήσει ένα χαμηλό προφίλ και να μην δώσει λαβές για σχόλια.

Σε αυτό, φοράει ένα φούτερ με κουκούλα και λικνίζεται στους ρυθμούς των τραγουδιών του -η αλήθεια είναι πως το κάνει όσο πιο διακριτικά γίνεται. Αυτό φαίνεται από τη γλώσσα του σώματος.

Αυτό συνέβη δύο εβδομάδες σχεδόν μετά από το afterparty του Met Gala στη Νέα Υόρκη, όπου ένας αυτόπτης μάρτυρας είχε δηλώσει στο Page Six πως: «Βρίσκονταν στο ίδιο τραπέζι, γελούσαν και φλέρταραν. Του χάιδευε το κεφάλι».

Στο ίδιο δημοσίευμα ένας άλλος έκανε λόγο πως οι δυο τους ήταν πολύ διαχυτικοί όλο το βράδυ και μάλιστα δεν σταμάτησαν στιγμή να αγκαλιάζονται.

Ο χωρισμός τους που έγινε Νο1 θέμα

Η είδηση πως το ζευγάρι δεν είναι μαζί... έσκασε την προηγούμενη χρονιά, όταν οι δυο τους δεν πέρασαν μαζί την Ημέρα των Ευχαριστιών.

Επίσης ο ράπερ δεν συνόδευε το μοντέλο στις διακοπές του στο Άσπεν του Κολοράντο στα μέσα του Δεκεμβρίου.

Μια πηγή μάλιστα από το στενό τους περιβάλλον είχε δηλώσει στο Entertainment Tonight πως: «Και οι δύο ήξεραν ότι πηγαίνοντας σε αυτό, πιθανότατα δεν θα ήταν μια σχέση τύπου για πάντα και αυτό ήταν αμοιβαία κατανοητό από την αρχή».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.