CELEBRITIES

Η Αντέλ είναι έτοιμη για δεύτερο παιδί: «Θέλω να αποκτήσω κι ένα κορίτσι»


JTeam

21 Μαΐου 2024

Η Αντέλ είναι έτοιμη για δεύτερο παιδί: «Θέλω να αποκτήσω κι ένα κορίτσι»
Splash by Ideal Image
Το κεφάλαιο της μητρότητας δεν έχει κλείσει για την Αντέλ

Περίπου 12 χρόνια μετά τη γέννηση του γιου της - ήρθε στη ζωή τον Οκτώβριο του 2012 - η Αντέλ επιθυμεί να γίνει ξανά μητέρα, αποκτώντας αυτή τη φορά ένα κορίτσι. Η διάσημη τραγουδίστρια, που είναι ζευγάρι με τον Ριτς Πολ από το 2021 και τον περασμένο Νοέμβρη επιβεβαίωσε τον κρυφό γάμο τους, θέλει να μεγαλώσει την οικογένειά τους.

Την αποκάλυψη έκανε η ίδια η Αντέλ σε πρόσφατη συναυλία της στο Λας Βέγκας, μιλώντας στο κοινό γι’ αυτή την επιθυμία της. Μπορεί αυτή την περίοδο να έχει εστιάσει στις επαγγελματικές υποχρεώσεις της και να απολαμβάνει την επαφή της με τους θαυμαστές της, όμως μετά το τέλος του προγράμματος των συναυλιών της, θα αφοσιωθεί στην προσωπική ζωή της.

«Μόλις τελειώσω με όλες μου τις υποχρεώσεις και τις εμφανίσεις μου, θέλω να κάνω ένα μωρό», είπε η Αντέλ απευθυνόμενη στο κοινό, προκαλώντας του έκπληξη. Η τραγουδίστρια δε σταμάτησε εκεί, καθώς μοιράστηκε περαιτέρω τις σκέψεις της επί του θέματος, εξηγώντας γιατί θέλει να κάνει κορίτσι.

«Θέλω να αποκτήσω ένα κορίτσι, γιατί έχω ήδη αγόρι. Νιώθω ότι μπορεί να είναι το άτομο που θα αγαπώ περισσότερο στον κόσμο, αλλά ίσως και να είναι αυτό που θα μισώ. Αυτό νιώθω ότι θα συμβεί. Θα με βάζει συνέχεια στη θέση μου, έτσι δεν είναι;», αναρωτήθηκε η Αντέλ κατά τη διάρκεια της συναυλίας της.

Σε άλλο σημείο, η τραγουδίστρια επανήλθε στο θέμα της μητρότητας και έκανε μια μικρή αναφορά στον σύζυγό της, λέγοντας: «Με μητέρα εμένα και τον Ριτς ως πατέρα της, θα γίνει μια αρχόντισσα, μια μικρή βασίλισσα. Έτσι δεν είναι;».

Το κεφάλαιο της μητρότητας δεν έχει κλείσει για τη star κι ένα από τα μεγαλύτερα όνειρά της είναι να αποκτήσει ακόμα ένα παιδί.

Αφού διάβασες για την Αντέλ, είναι ώρα να μάθεις και τις αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Εξερεύνησε τον μαγικό κόσμο των άστρων από το JennyGr και μάθε τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα στα ερωτικά, επαγγελματικά και οικονομικά.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.

TAGS