CELEBRITIES

Η Κέιτ Χάντσον σταμάτησε να κάνει dating, για έναν χρόνο: «Ήταν μία παράξενα ενδυναμωτική εμπειρία»


JTeam

23 Μαΐου 2024

Η Κέιτ Χάντσον σταμάτησε να κάνει dating, για έναν χρόνο: «Ήταν μία παράξενα ενδυναμωτική εμπειρία»
SPLASH via Ideal Image
Η Κέιτ Χάντσον εξήγησε απόφασισε να μην κάνει καμία σχέση, για έναν χρόνο

Εάν κάτι μπορούμε να πούμε με σιγουριά, είναι πως κάθε συνέντευξη της Κέιτ Χάντσον, είναι ξεχωριστή. Μετά τις πρόσφατες δηλώσεις της στο «The Howard Stern Show», όπου η ηθοποιός μίλησε για τις μεταφυσικές εμπειρίες που έχει βιώσει, αλλά και για το χάρισμα που υπάρχει στην οικογένειά της, η ίδια τώρα αποκάλυψε πως πριν μερικά χρόνια, αποφάσισε για να ένα διάστημα να κάνει μια αλλαγή στη ζωή της. Μετά τη σύσταση του ψυχολόγου της, η Κέιτ Χάντσον σταμάτησε για έναν χρόνο να κάνει dating, περίπου στην ηλικία των 30.

Κατά τη διάρκεια ενός επεισοδίου του podcast «Call Her Daddy», η ηθοποιός εξήγησε ότι απείχε από κάθε σχέση, για έναν ολόκληρο χρόνο, καθώς και ότι αποφάσισε πως «δεν ήθελε να επαναλαμβάνει τα αρνητικά μοτίβα». «Ήμουν σε φάση: "Τι;" Δεν μπορούσα να φλερτάρω, δεν μπορούσα να κάνω τίποτα σχετικό. Αλλά ήταν υπέροχα», είπε στη συνέντευξή της.

Η ίδια, κάνοντας μια αναδρομή στο τότε, θυμήθηκε: «Μπορούσα να μιλήσω σε άντρες, αλλά δεν μπορούσα να τους δώσω τον αριθμό μου. Οπότε μου έλεγαν: "Μπορώ να έχω τον αριθμό σου;". Εγώ απαντούσα: "Ξέρετε, όχι, δεν είμαι σε αυτήν τη φάση, αυτήν τη στιγμή"». Η σταρ της ταινίας «How to Lose a Guy in 10 Days» παραδέχτηκε ότι οι πρώτοι μήνες ήταν «άβολοι» και «όχι διασκεδαστικοί», αλλά στη συνέχεια όλη αυτή η εμπειρία, έγινε «παράξενα ενδυναμωτική».

«Κάναμε διάφορους τύπους θεραπείας εκείνη την περίοδο με στόχο να καταλάβω ορισμένα πράγματα που συνέβαιναν σε μένα», είπε η Κέιτ Χάντσον στη συνέντευξή της. «Και στη συνέχεια είχα αυτό το είδος του ξεσπάσματος που ήταν πολύ συναισθηματικό και δεν νομίζω ότι θα μπορούσα να το ζήσω αυτό, οπότε μου επέτρεψε να δω τα πράγματα πολύ πιο καθαρά». Πάντως, μετά από αυτό, η ηθοποιός τόνισε ότι άρχισε να «βλέπει τα πράγματα πολύ πιο καθαρά» και, μέσα σε έξι μήνες, σταμάτησε να ανησυχεί για πράγματα σχετικά με το dating.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.