CELEBRITIES

Η Κέιτ Χάντσον ακολούθησε αυτούς τους δυο κανόνες και είδε την wellness ρουτίνα της να αλλάζει ριζικά


JTeam

17 Ιανουαρίου 2024

Η Κέιτ Χάντσον ακολούθησε αυτούς τους δυο κανόνες και είδε την wellness ρουτίνα της να αλλάζει ριζικά
IG @katehudson
Η πρωτεΐνη στο πρωινό και η σημασία της μυϊκής ενδυνάμωσης

Θα ομολογήσω πως έχω κάπως κουραστεί από τις πολλές και ορισμένες φορές «ακραίες» wellness τάσεις που κατακλύζουν τον αλγόριθμο μου και με κάνουν να νιώθω πως δεν φροντίζω αρκετά τη διατροφή και το σώμα μου, ή πως δεν κάνω την απαραίτητη γυμναστική.

Και μπορεί να είναι πολύ δύσκολο να ακολουθήσεις μια σύγχρονη wellness ρουτίνα, με cold plunges, σάουνες, λεμφικά μασάζ, καθημερινούς detox χυμούς, πιλάτες και τα σχετικά, ωστόσο η καλή υγεία βρίσκεται «στα απλά». Αυτό τουλάχιστον συμβουλεύει η Κέιτ Χάντσον, η οποία κάνει αναφορές κατά καιρούς στις wellness ρουτίνες που ακολουθεί.


Μιλώντας σε παλιότερη συνέντευξη της, η διάσημη ηθοποιός αναφέρθηκε σε δυο συνήθειες, οι οποίες έχουν αλλάξει ριζικά τόσο το σώμα της, όσο και τα επίπεδα της ενέργειας της. Σύμφωνα με την ίδια, οι δυο βασικές συνήθειες της, είναι η περισσότερη πρωτεΐνη στα γεύματα της και κυρίως στο πρωινό της, καθώς επίσης και τα προγράμματα γυμναστική που δίνουν έμφαση στην μυϊκή ενδυνάμωση. Και αυτό το λέει η Χάντσον, η οποία έχει πρόσβαση στους καλύτερους προπονητές, αλλά και σε κάθε είδους trend που υπάρχει και έξω.

  • «Πρωτεΐνη στο πρωινό»

Η ηθοποιός στο παρελθόν ακολουθούσε ωμοφαγική και χορτοφαγική διατροφή, κάτι το οποίο δεν της ταίριαξε τόσο. «Είχα κόψει το κρέας, και με τη διατροφή αυτή, την οποία θεωρούσα τρομερά υγιεινή, πήρα περίπου 5 κιλά και δεν μπορούσα να καταλάβω γιατί. Πλέον όμως έχω καταλάβει πόσο σημαντική είναι η πρωτεΐνη για το σώμα μας».

«Το σώμα μας έχει την τάση να χάνει μυϊκή μάζα, όσο μεγαλώνουμε. Επομένως είναι σημαντικό την προσθέτουμε στα γεύματα μας, και κυρίως στο πρωινό μας, όπου συνήθως πεινάμε περισσότερο. Και μας χορταίνει, και βοηθάει στη γυμναστική μας, όπως επίσης και στη διατήρηση των μυών».

  • «Η σημασία της μυϊκής ενδυνάμωσης»

Το δεύτερο και εξίσου σημαντικό είναι τα προγράμματα που ακολουθεί πλέον η Χάντσον. Στο παρελθόν θεωρούσε πως τα βάρη θα διαμόρφωναν όχι και τόσο κολακευτικά το σώμα της, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Σύμφωνα με την ίδια, τα αγαπημένα της προγράμματα γυμναστικής, και αυτά που είναι πιο επιδραστικά, έχουν ασκήσεις με βάρη. Όχι σε εξαντλητικό βαθμό βέβαια. Επίσης της αρέσει πολύ να δοκιμάζει διαφορετικά είδη γυμναστικής προκειμένου να μην βαριέται, να έχει ποικιλία, αλλά και να εξελίσσεται.
Χάρη στα βάρη λοιπόν, αλλά και στις αλλαγές που έχει κάνει στη διατροφή της, η Κέιτ Χάντσον, νιώθει καλύτερα από ποτέ στα 44 της.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.