WELL BEING

Oι wellness συνήθειες που ακολουθούν οι celebrities και αξίζει να τις υιοθετήσεις το 2024


JTeam

5 Ιανουαρίου 2024

Oι wellness συνήθειες που ακολουθούν οι celebrities και αξίζει να τις υιοθετήσεις το 2024
IG @mirandakerr
Από λεμφικά μασάζ και hair oiling, αυτά είναι οι wellness συνήθειες που αξίζει να ακολουθήσεις με το νέο έτος

Μπορεί για εσένα το 2024 να είναι μια χρόνια που θες να χαλαρώσεις, να ξεκουραστείς και να “πάρεις τη ζωή σου ήρεμα και αργά”. Αν ανήκεις στην περίπτωση αυτή, τότε το συγκεκριμένο άρθρο, ίσως δεν είναι για σένα.

Αν αντιθέτως, δεν νιώθεις ακόμη έτοιμη να το βάλεις κάτω και θες να βελτιώσεις ακόμη περισσότερο τις wellness συνήθειες σου, τότε τσέκαρε παρακάτω μερικές από τις ρουτίνες των celebrities που κάνουν την διαφορά.

Skin Icing

Είναι μια πρακτική, η οποία εύκολα μπορεί να γίνει και στο σπίτι, αφού το μόνο που χρειάζεσαι είναι πάγος. Τα πρωινά σου πριν κανείς το καθημερινό σου skincare, μπορείς να περάσεις το πρόσωπο σου με πάγο προκειμένου να αποφύγεις πρηξίματα και να δείχνεις πιο φρέσκια και πιο νεανική. Το δέρμα τονώνει, γίνεται πιο λαμπερό και οι δυσχρωμίες φεύγουν. Αν ωστόσο έχεις ευρυαγγείες στο πρόσωπο, καλύτερα να τυλίξεις πρώτα τον πάγο σε μια πετσέτα και να μην έχει άμεση επαφή με το δέρμα.

@caseyjamess_

Skin icing is my therapy

♬ snooze - sped up audios 🎧


Cold Plunges

Οι παγωμένες βουτιές δεν είναι για όλους, ωστόσο όσο περισσότεροι τα βάζουν στην καθημερινότητα τους, τόσο ενθουσιάζονται με τα οφέλη που προσφέρουν. Για να δεις περισσότερες σχετικά με τα cold plunges, τσέκαρε εδώ.

@ellamendelsohn This was way harder than i anticipated 😬 #coldplunge #aloyoga #coldplungecam #afterworkout ♬ Me and My Pet - Eitan Epstein Music

Λεμφικό μασάζ

Πρόκειται για ένα πολύ εξειδικευμένο μασάζ που δημιουργήθηκε για να βοηθήσει σε πάρα πολλά προβλήματα που προκαλούν οίδημα στον οργανισμό αλλά και για να δώσει ένα αίσθημα ανακούφισης και ευεξίας.

Για να γνωρίσεις περισσότερα για το λεμφικό μασάζ, μπορείς να δεις εδώ σχετικό άρθρο.

@riseupbeauty An easy way to give yourself at home lymphatic drainage 🤎 #lymphaticdrainage #lymphatichealth #lymphaticsystem #lymphaticdrainagemassage #lymphaticspecialist #lymphaticmassage #selflymphaticdrainage ♬ Barbie World (with Aqua) [From Barbie The Album] [Extended] - Nicki Minaj & Ice Spice & Aqua


Hair Oiling

Η αρχαία τέχνη του hair oiling οδηγεί σε υπέροχα, λαμπερά μαλλιά όταν γίνεται σωστά, αλλά δημιουργεί προβλήματα όταν γίνεται λάθος. To hair oiling λόγω των θαυματουργών του δυνάμεων για την υγεία και τη λάμψη που χαρίζει στα μαλλιά αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της ρουτίνας ομορφιάς των γυναικών στην Ινδία. Πρόκειται για ένα πραγματικά αναζωογονητικό τελετουργικό που εκτελείται με μασάζ και έλαιο μαλλιών και τα οφέλη του ξεπερνούν απλώς τα υγιή μαλλιά: Aυξάνει τη ροή του αίματος στο τριχωτό της κεφαλής, μειώνει την τριχόπτωση, ενθαρρύνει την ανάπτυξη των μαλλιών, ενώ συγχρόνως μειώνει το στρες και το άγχος. Mη ξεχνάς όμως, πως το λάδι μπορεί να μπλοκάρει τους θύλακες των τριχών. Ιδανικά ξέπλυνε το λάδι μέσα σε 3-4 ώρες από την ώρα που το εφάρμοσες.

@tonirose.co Hair oiling routine for beginners💖 #hairtok #hairoiling #hairoil #hairgrowth #healthyhair #hairroutine #hairgrowthjourney #scalpcare #haircare ♬ Voulez-Vous - ABBA

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.

TAGS