ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Πώς θα καταπολεμήσουμε το οίδημα στην περιοχή των ματιών;


TSVIGKOU

18 Ιουνίου 2018

daniel-apodaca-400006-unsplash.jpg

Οι αιτίες που εμφανίζουμε οίδημα είναι αρκετές. Μπορεί να φταίει απλά ο τρόπος ζωής μας-έντονη νυχτερινή δραστηριότητα, κατανάλωση τροφών με υψηλή περιεκτικότητα σε αλάτι, κατάχρηση στο αλκοόλ, απότομες αυξομειώσεις βάρους- μπορεί να οφείλονται σε ορμονικές διαταραχές ή να είναι ακόμα και γονιδιακό.

Το ερώτημα που απασχολεί όλες μας, είναι αν μπορούμε να αντιμετωπίσουμε και να απαλλαχθούμε από το οίδημα στην περιοχή των ματιών.

Όπως ήδη γνωρίζετε, η περιοχή των ματιών είναι μία από τις πιο ευαίσθητες που έχουμε στο σώμα μας. Πρέπει καθημερινά να την επιμελούμαστε, όπως ακριβώς κάνουμε με το σώμα μας και το υπόλοιπο πρόσωπό μας. Ξεκινώντας από τον καθαρισμό, ο οποίος πρέπει να γίνεται πάντα με απαλές κινήσεις-να μην ερεθίζουμε τα μάτια-και με εξειδικευμένα προϊόντα, φτάνουμε στην ενυδάτωση, η οποία πρέπει να γίνεται με συγκεκριμένες, απαλές κινήσεις. Ακολουθώντας πάντα τη φορά των φρυδιών μας, εφαρμόζουμε το ενυδατικό προϊόν-σε οποιαδήποτε μορφή gel ή κρέμα-, αφήνοντας το δέρμα να απορροφήσει την υγρασία.

Σε αυτό το σημείο είναι σημαντικό να υπενθυμίσουμε ότι επενδύουμε πάντα σε αξιόπιστα προϊόντα που στοχεύουν στις ανάγκες του δέρματος.


AOX+ EYE GEL, SKINCEUTICALS


Oρός ματιών τριπλής αντιοξειδωτικής δράσης για την καταπολέμηση της φωτογήρανσης και των σημαδιών κούρασης. Αυτό το επαναστατικό serum-in-a-gel περιέχει ένα συνεργιστικό αντιοξειδωτικό συνδυασμό που προστατεύει την ευαίσθητη περιοχή των ματιών από το οξειδωτικό στρες, ενώ παράλληλα στοχευμένης δράσης ενεργά συστατικά αναζωογονούν το δέρμα κάτω από τα μάτια και μειώνουν το οίδημα.

  • Προλαμβάνει τα σημάδια γήρανσης
  • Διορθώνει τα σημάδια φωτογήρανσης
  • Μειώνει το οίδημα και τις σακούλες κάτω από τα μάτια
  • Καταπολεμά τα σημάδια κούρασης επαναφέροντας τη δροσερή και λαμπερή όψη του δέρματος

H Skinceuticals είναι μία εταιρεία υψηλής δραστικότητας σε αντιοξειδωτικές συνθέσεις που έχουν προκύψει μετά από δεκαετίες έρευνας πάνω στον καρκίνο του δέρματος. Τα προϊόντα αποτελούνται από καθαρά ενεργά συστατικά με αποδεδειγμένη βέλτιστη διαπερατότητα στο δέρμα.
Τα προϊόντα χρησιμοποιούνται και προτείνονται από δερματολόγους και πλαστικούς χειρουργούς για την καθημερινή φροντίδα του δέρματος καθώς και
συμπληρωματικά με τις ιατρικές αισθητικές πράξεις.

SLOW ÂGE, VICHY

Μία καθημερινή κρέμα ματιών που προλαμβάνει και αντιμετωπίζει τα σημάδια γήρανσης.
Η Slow Âge απευθύνετε σε γυναίκες που εκτίθονται σε εξωγενείς παράγοντες και θέλουν να προλάβουν και να αντιμετωπίσουν τα σημάδια γήρανσης της επιδερμίδας στην περιοχή των ματιών.


REDERMIC [C] , LA ROCHE POSAY

Η αντιγηραντική φροντίδα της La Roche Posay που "γεμίζει" τις ρυτίδες γύρω από τα μάτια. Μία κρέμα κατά των ρυτίδων, της απώλειας σφριγηλότητας και της ανομοιόμορφης όψης, «γεμίζει» και επανορθώνει ακόμα και τις πιο βαθιές ρυτίδες στο ευαίσθητο περίγραμμα των ματιών.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.