WELL BEING

Η Ρόζι Χάντινγκτον ζει την καλύτερη ζωή της και μας δείχνει τις wellness συνήθειες της


Τόνια Τζάφερη

11 Δεκεμβρίου 2023

Η Ρόζι Χάντινγκτον ζει την καλύτερη ζωή της και μας δείχνει τις wellness συνήθειες της
IG @rosiehw
Εμείς πάντως, ανταλλάσσουμε ζωές με την Ρόζι Χάντινγκτον, asap.

Δεν είναι ότι δεν μας αρέσει η ζωή μας, απλά για μια στιγμή θα θέλαμε να έχουμε την απόλυτη πολυτέλεια, και τις top ρουτίνες ευεξίας που κυριαρχούν στο σήμερα. Μπορεί η Ρόζι Χάντινγκτον να έχει δουλέψει σκληρά και να εξακολουθεί να έχει ένα πολυάσχολο καθημερινό πρόγραμμα, ωστόσο δεν παραλείπει να βάλει σε πρώτο πλάνο την δική της ευεξία και χαλάρωση.

Το διάσημο και επιχειρηματίας πρωταγωνιστεί στα social, και αυτό χάρη στο περιεχόμενο που ποστάρει. Και αυτή τη φορά, η Χάντινγκτον επέστρεψε από το Άμπου Ντάμπι όπου βρέθηκε για λίγες ώρες προκειμένου να παρακολουθήσει τον τελικό του Grand Prix, και απόλαυσε τις ξέγνοιαστες και ηλιόλουστες ημέρες του Λος Άντζελες.

Jenny.Gr
IG @rosiehw

Η ίδια μοιράστηκε μερικά στιγμιότυπα από το τριήμερο της, και κρατήσαμε πολλά από την πρόσφατη ανάρτηση της. Αρχικά λατρέψαμε τα casual και comfy σύνολα της. Παρότι μας έχει συνηθίσει σε πιο quiet luxury εμφανίσεις -έχει επίσης απογειώσει το athleisure στιλ της.

Με σύγχρονη αισθητική και casual διάθεση, η Χάντινγκτον απολαμβάνει τον ήλιο, αλλά και λεμφικό μασάζ εντελώς γυμνή. Μοιράστηκε μάλιστα και ένα στιγμιότυπο από το χαλαρωτικό μασάζ της, το οποίο αναδεικνύει το ξεκούραστο και καλογυμνασμένο σώμα της. Τα μισογύνικα σχόλια του τύπου «σου επιτρέπει ο σύζυγός σου να ανεβάζεις τέτοιες φωτογραφίες;», δεν έλειψαν και προκάλεσαν έντονες αντιδράσεις, αλλά ποιος νοιάζεται πλέον για την άποψη των μισογύνηδων χρηστών των social;

Jenny.Gr
IG @rosiehw


Μένοντας για λίγο ακόμη στο λεμφικό μασάζ, πέρα από ξεκούραση και χαλάρωση, προσφέρει υπέροχα οφέλη για τον οργανισμό: συμβάλλει στην αποτοξίνωση, απαλλάσσει από τα κατάλοιπα του μεταβολισμού, ενισχύει την παραγωγή λεμφοκυττάρων (σημαντικό κομμάτι του ανοσοποιητικού συστήματος του οργανισμού), και αυτά είναι μόνο η αρχή. Οπότε ίσως οφείλουμε να το δοκιμάσουμε και να το προσθέσουμε στις Κυριακές μας για παράδειγμα όπου έχουμε περισσότερο χρόνο, προκειμένου να ξεκινάμε δυναμικά την εβδομάδα μας.

Jenny.Gr
IG @rosiehw
Jenny.Gr
IG @rosiehw


Τα smoothies δεν έλειψαν και αυτό δεν μας κάνει καθόλου εντύπωση, αφού επίσης μπορούν πολύ εύκολα να προσφέρουν ένα boost από θρεπτικά συστατικά και βιταμίνες στον οργανισμό. Οι προπονήσεις ήταν καθημερινές στο τριήμερο αυτό, όπως επίσης και τα λουλούδια. Η Ρόζι επέλεξε λευκά λίλιουμς για το διαμέρισμα της, ενώ χάρισε και μια γκλαμ εμφάνιση με ένα μάξι μαύρο φόρεμα και μίνιμαλ μακιγιάζ.

Για το απόλυτο wellness weekend λοιπόν, έχουμε προπονήσεις pilates, λεμφικό μασάζ, smoothies, λουλούδια και χρόνο στον ήλιο.

Jenny.Gr
IG @rosiehw
Jenny.Gr
IG @rosiehw

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.