CELEBRITIES

Η Λίλι Άλεν, για να μην είναι συνέχεια στο κινητό, πήρε παιδικό τηλέφωνο. Του έδωσε και όνομα


JTeam

27 Μαΐου 2024

Η Λίλι Άλεν, για να μην είναι συνέχεια στο κινητό, πήρε παιδικό τηλέφωνο. Του έδωσε και όνομα
IG @lilyallen
«Έχω ένα παιδικό τηλέφωνο που ονομάζεται Πινγουίλ», είπε η Λίλι Άλεν

Μερικές «συμβουλές» για το πώς έχει καταφέρει να περιορίσει τη χρήση του κινητού των social media, μοιράστηκε σε συνέντευξή της στους «The Sunday Times» η Λίλι Άλεν, τονίζοντας πως για εκείνη, τα κινητά τηλέφωνα έχουν εθιστικές συνέπειες. «Έχω ένα παιδικό τηλέφωνο που ονομάζεται Πινγουίλ. Δεν έχει δυνατότητα περιήγησης και δεν έχει μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αλλά μπορώ να έχω Uber και Spotify», δήλωσε η τραγουδίστρια.

Εκτός από το παιδικό τηλέφωνο, όμως, η Λίλι Άλεν αποκάλυψε πως εκείνη και ο σύζυγός της έχουν αποφασίσει από κοινού να ελέγχει ο ένας το τηλέφωνο του άλλου. «Ο σύζυγός μου είναι υπεύθυνος για το κινητό μου, οπότε ελέγχει τι επιτρέπεται να έχω ως εφαρμογή στο τηλέφωνό μου», συνέχισε η τραγουδίστρια. «Επειδή τα κινητά είναι φτιαγμένα για παιδιά, αυτός είναι ο γονιός μου και εγώ είμαι ο γονιός του», είπε στη συνέντευξή της.

Μιλώντας στους «The Sunday Times», η ίδια σημείωσε για τα κινητά τηλέφωνα ότι «μας έχουν καταστρέψει ως είδος. Είναι απαίσιο το ότι έχουν σχεδιαστεί για να είναι τόσο εθιστικά. Κάποιοι από εμάς έχουμε προσωπικότητες πιο επιρρεπείς στον εθισμό από ό,τι άλλοι. Αυτό είναι διαβολικό». Εκτός από εθιστικά, όμως, για τη Λίλι Άλεν τα κινητά έχουν καταστρέψει και το δημιουργικό μέρος του μυαλού της. «Αισθάνομαι ότι όλοι νιώθουν το ίδιο. Δεν ξέρω πώς κάποιος μπορεί να πει ότι η ποιότητα της ζωής του έχει βελτιωθεί από την παρουσία ενός κινητού τηλεφώνου».

Φυσικά, ως μέρος των social media, τα σχόλια των χρηστών είναι για τη Λίλι Άλεν μια εξίσου «τοξική» πραγματικότητα. «Είναι αφύσικο. Δεν πιστεύω ότι ως άνθρωποι πρέπει να μοιραζόμαστε ιδέες και να τις γράφουμε κάπου για πάντα. Είμαστε φτιαγμένοι για να εξελισσόμαστε. Πώς όμως θα το κάνουμε αυτό αν πρέπει να λογοδοτούμε συνέχεια για πράγματα που έχουμε πει στο παρελθόν; Είπα κάτι 20 χρόνια πριν, όταν ήμουν ένα τελείως διαφορετικό πρόσωπο, δεν είχα παντρευτεί, δεν είχα παιδιά και είχα τελείως διαφορετική άποψη για τη ζωή. Μη με θεωρείτε ένοχη γι’ αυτό», τόνισε.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.