CELEBRITIES

Κέιτ Χάντσον: Κάνει το όνειρό της πραγματικότητα και από ηθοποιός γίνεται τραγουδίστρια


JTeam

3 Ιουνίου 2024

Κέιτ Χάντσον: Κάνει το όνειρό της πραγματικότητα και από ηθοποιός γίνεται τραγουδίστρια
Splash by Ideal Image
Η Κέιτ Χάντσον ζει στα 45 το μεγαλύτερο όνειρό της

Σε αυτή τη ζωή, ποτέ δεν είναι αργά για τίποτα και έτσι η Κέιτ Χάντσον αποφάσισε να περάσει από τη θεωρία στην πράξη και να ζήσει το όνειρό της. Μπορεί να αποτελεί μια εξαιρετική ηθοποιό, όμως η επιθυμία της από μικρή ηλικία ήταν να ασχοληθεί (και) με τη μουσική, αφού λατρεύει να τραγουδάει.

Με αφορμή τη νέα σειρά που πρωταγωνιστεί στο Netflix με τίτλο «Running Point», η Κέιτ Χάντσον εξομολογήθηκε πως στη δεκαετία των 20 δεν είχε την αυτοπεποίθηση να δείξει το ταλέντο της και να προσπαθήσει να μπει στον χώρο της μουσικής, την ίδια στιγμή που ο φόβος της απόρριψης την είχε κυριεύσει. Πλέον, πιο ώριμη και κατασταλαγμένη από ποτέ, η ηθοποιός κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα της, πραγματοποιώντας τη πιο βαθιά επιθυμία της - η οποία για χρόνια ήταν σε αναμονή.

«Ήμουν τόσο νευρική όταν τραγουδούσα - τότε μου ζητούσαν να τραγουδήσω σε ιδιωτικά events - και δούλεψα πραγματικά πάνω σε αυτό, γιατί με αναστάτωνε. Αυτός ο φόβος μου με θύμωσε. Έπρεπε, λοιπόν, να το διαχειριστώ. Κατάφερα να εντοπίσω μερικούς από αυτούς τους φόβους και να το αντιμετωπίσω», περιέγραψε η Κέιτ Χάντσον στη συνέντευξή της.

Όσον αφορά στο άγχος και στις αρνητικές σκέψεις που έρχονται κατά νου τη στιγμή που πλησιάζει το μικρόφωνο και αρχίζει να ερμηνεύει τα κομμάτια, η ηθοποιός ανέφερε: «Κατά τη δημιουργία αυτού του άλμπουμ, κάτι έκανε κλικ μέσα μου και είπα, "αυτό είναι πολύ διασκεδαστικό" και μου αρέσει να το μοιράζομαι. Είναι ακόμα νέο για μένα. Αλλά μόλις αρχίσω να τραγουδάω, μέσα στα πρώτα 10 δευτερόλεπτα, νιώθω εντελώς ήρεμη. Νομίζω ότι έχει μεγάλη σημασία να είσαι εντελώς “παρών”. Ξέρεις, τα νεύρα ή το άγχος σημαίνουν ότι σκέφτεσαι κάτι, είτε πριν είτε μετά, αλλά αν είσαι εντελώς “παρών”, όλα αυτά απομακρύνονται».

Η Κέιτ Χάντσον έχει τον ενθουσιασμό ενός μικρού παιδιού και αφού κατέκτησε τον πρώτο στόχο της, να κυκλοφορήσει δικό της άλμπουμ, τώρα ανυπομονεί να τελειώσει τα γυρίσματα της σειράς, προκειμένου να ξεκινήσει την οργάνωση μιας μουσικής περιοδείας. «Θα ήθελα να οργανώσω μια περιοδεία και να τραγουδήσω τα τραγούδια του άλμπουμ μου. Επειδή προφανώς όλα αυτά είναι καινούργια, πρέπει να μάθω τι διαδικασία και πώς να το οργανώσω με τα παιδιά μου. Αλλά είναι το όνειρό μου. Θέλω να μπορώ να παίζω μπροστά σε κόσμο και να έχω αυτή την εμπειρία. Είναι τόσο διασκεδαστικό να είσαι εκεί πάνω. Είναι το χαρούμενο μέρος μου».

Jenny.Gr
SPLASH via Ideal Image

Η ηθοποιός εξήγησε ακόμη τους λόγους που δεν τόλμησε να κάνει αυτό το μεταβατικό βήμα νωρίτερα στην καριέρα της και όλα αυτά τα χρόνια εστίαζε στην υποκριτική. Όπως είπε, η μουσική ανέκαθεν αποτελούσε την προτεραιότητά της και ενδεχομένως, αν η απόπειρα δεν στεφόταν από επιτυχία, θα την πλήγωνε βαθιά. «Η αγάπη μου για τη μουσική είναι νούμερο ένα για εμένα. Πάντα ήτα, συνεπώς αν ένιωθα απόρριψη σε μικρότερη ηλικία, δεν θα ήμουν σε θέση να τη διαχειριστώ», είπε.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.